Hirdetés
Aktív témák
-
Margitka
csendes tag
Üdv!
Jelenleg egy HDready 116os lcd-t használok,cserélném nagyobbra,jobbra......Tartanom kell még tőle,hogy beég a plazma képernyő?
Samsung C530 50 amiről szó lenne,most a Auchan-ban 200.000.ft lesz....
[link]
Még annyi,én ezt külső hdd-vel, mkv anyagok lejátszására szeretném többnyire használni,az MPEG4 ugye ezt a funkciót takarja? -
Margitka
csendes tag
-
Margitka
csendes tag
2010es a plazma amit linkeltem, az első hozzászólás kicsit öregebb, ezekre is vonatkozik minden, vagy javult valamit a technológia?
Amúgy jó az általam linkelt plazma? eredetileg lcd volt a cél,de 10cm vel kissebb,40ezerrel drágább,hasonló tudással.... -
Margitka
csendes tag
Most felborítottátok a tervem rendesen,mondjuk az Auchan újságot meglátva kezdődött....
Ő volt a kiszemelt áldozat [link]
Elgondolkodom erősen.... -
Margitka
csendes tag
válasz Nagy_Matessz #23797 üzenetére
ne szivass....a ps3-ba bedugom a külső hdd-t és látja?
-
Margitka
csendes tag
válasz Nagy_Matessz #23802 üzenetére
én úgy hallottam más rendszerű a hdd,ezért a ps3 nem látja!
most,hogy elkezdték trükközni a ps3-at,van valami megoldás...de ahhoz nem értek.
megyek kipróbálom.... -
Margitka
csendes tag
válasz Nagy_Matessz #23802 üzenetére
vaklárma....nem működik
-
Margitka
csendes tag
válasz Margitka #23758 üzenetére
Megnéztem ma az Auchan-ban ezt a samu plazmát,teljesen fel volt tekerve a fényereje,miközben a mellette lévő pana,ugyancsak 127es,hd ready, normál mondban lökte ugyanazt,vagy még talán erősebb színeit /50X20E/. Az ára mindkettőnek 200ezer.
Ez kissé megzavart a tervemben,mert a full hd a cél, és az eladó is a panát istenítette....
Ennyire ég és föld a különbség a két tv között? -
Margitka
csendes tag
az számít,hogy samu márkaboltból,vagy auchan márkaboltból veszem meg a terméket?
egy helyről kerül mindkét polcra,vagy nem? -
Margitka
csendes tag
válasz Elpresidente #24039 üzenetére
Dunakeszi!
-
Margitka
csendes tag
válasz Elpresidente #24043 üzenetére
nem nehezebb,mint máshonnan....tervezed a vételt?
-
Margitka
csendes tag
válasz Elpresidente #24063 üzenetére
Menj el dunakeszire,ott pont a samuval szemben van egy 50es pana,az is 200,csak ami nem tetszik,hogy csak HD ready,és nincs benne média lejátszó...
-
Margitka
csendes tag
nekem annó a régi képcsöves 72es zúgott,de inkább sípolt....néha odavertem neki és elhalgatoot egy idő után már ez sem segített, a szaki aki kijött megnézni,betekert szigetelő szalaggal valami alkatrészt,és jó is lett
-
Margitka
csendes tag
Van közöttünk valaki,aki játszik valamilyen konzollal samu PS50C530, vagy más plazmán?
Nézegettem ezeket a foszforos videókat,elég csúnya.... -
Margitka
csendes tag
-
Margitka
csendes tag
minél többet olvaslak itt titeket,annál inkább nem tudom eldönteni,hogy mire cseréljem le a régi samu 117es hdready lcd tévémet....vagy lecseréljem egyáltalán?
így örlődve még egy jó darabig nem lesz döntés,amire meg kitalálom,addig jön megint valami új,valami jó..... -
Margitka
csendes tag
válasz DM-Fan #24218 üzenetére
Nem a megfogással van itt a gond,csak figyelem amit írtok,és az összezavar!
Az LCD felejtős.
200ezer körül nézegetek,ha már veszek,legyen egy picit nagyobb,tehát 50es,ragaszkodom a full hd-hoz,és nem ártana a beépített média lejátszó sem....lehet ehhez kevés a 200ezer? Samsungból megvan a kiszemelt alany PS50C530 ,de úgy látom itt minden márka felejtve, Panasonic a királyVan max 250ezer forintig olyan Panasonic,amiért érdemes lenne felejtenem a samut?
-
Margitka
csendes tag
válasz Elpresidente #24315 üzenetére
Hogy-hogy nem pana lett? amint látom itt a 90százalék mellette voksol....
-
Margitka
csendes tag
A panel széle éles, már volt, hogy ez véresen érkezett meg elénk vagy ételmaradék volt benne, pókok, bogarak, lepkék rendszeresen belekerülnek. Persze ezek mennek tovább a soron, ilyen „apróságok” miatt nem áll meg a termelés. Ezek gratis járnak a készülék mellé.
Ez jó
Lehet nem a trafó búg,hanem a bogarak zümmögnek? -
Margitka
csendes tag
Azt mondjátok meg nekem, honnan érdemes pl egy samu tévét venni?
Van különbség egy Auchan,MediaMarkt,vagy akármelyik más kisebb-nagyobb boltból megvásárolható termék minőségében?[ Szerkesztve ]
-
Margitka
csendes tag
Lekaptam az LCD-t az állványról, kicseréltem ma egy Samsung PS50C530 -ra
117es volt a régi,ez egy tizessel nagyobb,de mintha nem is lenne nagyobb,lehet most fog következni a közelebb ülés!
Milyen távolság is a jó,hogy élvezzem a FullHD anyagot? /jelenleg 3.5 - 4 méter/ -
Margitka
csendes tag
Kérném aki tudja a választ,ossza meg velem!
Adott egy PS50C530, és pontosabban a média lejátszójáról lenne szó....az mkv cuccok nem mindig magyarul szólalnak meg, nyelv választási lehetőséget pedig nem találok a média lejátszón belül, mi a megoldás? -
Margitka
csendes tag
válasz Dorian #24715 üzenetére
Szia!
Én is C530 boldog tulaja lettem...
Mennyi ideig is bejáratós ez a plazma?Te tudod,hogyan kezel feliratot a beépített média player?
Letöltöttem ezt The.A-Team.2010.Extended.Cut.1080p.BluRay.DTS.x264... gondolom ismered, az elején van egy rövid idegennyelvű szöveg,amit PC-n feliratozva is lehet nézni,a tv-n nem akar összejönni....de más filmeknél sem..... -
Margitka
csendes tag
válasz SaMURaIDrAkE #24747 üzenetére
jelen esetben nincs is srt file, egy videofile az egész,amiben benne van minden......nincs mit átnevezni,de majd amihez külön lesz próbálkozom....
téma lezárva,sok lesz itt belőlem
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Foxpost
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gyúrósok ide!
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP