Hirdetés
Aktív témák
-
boldo
csendes tag
Sziasztok,
Véleményeteket szeretném kérni én is plazma választással kapcsolatban.
A szempontjaim a következők: 50 colos legyen, lehetőleg a legmodernebb (de nem kell, hogy full HD-s legyen), és legyen rajta VGA csatlakozó, hogy a PC-t, illetve laptopot is rá tudjam kötni.
Az eddigi hozzászólásokból azt állapítottam meg, hogy a Panasonic típusai közül érdemes választani, az előbb ismertetett igényeimnek pedig egyedül a TH-50PV700P felelne meg. Ez viszont tavalyi (?) fejlesztés, aminél jobb lehet a TH-50PV8P, ami viszont egyebek mellett nem rendelkezik VGA csatlakozóval sem.
Namost ezek után vagy a méretről kellene lemondanom (50 helyett 42 col), vagy az új fejlesztésről (8-as helyett 7-es széria).
Mitévő legyek? A többi gyártót nem néztem még meg. Az s-videó összekötés nyilván rossz minőséget eredményezne, pontosabban nem használná ki a lehetőségeket, esetleg van még valami másik megoldás?Köszi.
-
boldo
csendes tag
Szia,
2. - Hogy lehet összekötni a laptopot és a plazmát HDMI-n? A laptopon alapvetően csak VGA és S-videó van, dokkolóval lehetne esetleg még DVI jelet kicsiholni belőle, de akkor azt is meg kéne venni.Egyébként még hozzátenném az előzőhöz, hogy max. 400 lepedőig ér a takaró :-)
-
boldo
csendes tag
Sziasztok,
Ha valaki bennfentes tudja, hogy mikor jön ki a Pana 50PV80 típusú plazmája, akkor tegye közzé. Illetve ha valaki észreveszi, hogy kijött, akkor is... Thx -
boldo
csendes tag
Sziasztok,
Az a kérdésem, hogy ezeknél a modern plazmáknál is csak "lassan" lehet váltogatni a csatornákat? Mi ennek az oka? -
boldo
csendes tag
Ez nagyon jó felvetés. Ez gyakorlatilag ugyanaz, mint a TV nézése 4:3-ban mondjuk fekete csíkokkal, nem?
Más, rossz hír, legalábbis nekem: egy Panasonic-os fickó a következőket válaszolta nekem:Tisztelt Uram!
Köszönjük levelét.
A 50PV80 modell csak az USA-ban lesz kapható.
Európában nem kerül forgalomba. Helyette a PY80 modellt javaslom, mely júniustól lesz kapható.Üdvözlettel
x y / Panasonic South-East Europe KftHát ez fantasztikus. Most nem tudom, milyen 50 colosat vegyek, ami nem full HD-s, de van VGA csati rajta... (mert a laptopomon csak az van)
A másik fickó viszont azt mondta - a kereskedő - hogy szerinte 1-2 héten belül lesz 50PV80 neki..
Erre varrjatok gombot.
-
boldo
csendes tag
válasz szurmakotium #2902 üzenetére
Hát én egyenlőre megvárom június elejét, mert akkorra igérik az új tipusokat. Utána meg majd meglátjuk...
-
boldo
csendes tag
Sziasztok,
csak hogy tisztában legyek, a Samsungnak vannak idei plazmái, vagy az egész kinálata tavalyi generációs? Valaki tud valamit, hogy lesznek-e idén új tipusok, és ha igen, mikorra várhatóak? -
boldo
csendes tag
válasz Olympia76 #2977 üzenetére
Szia,
na nekem is ez a bajom, mint ahogy ezt már korábban kifejtettem.
Itt jött képbe a Samu 50Q92, amire azt mondta Cifu, hogy ő személy szerint ezt ajánlja (nekem), és nem a Pana 50PV700-at, már ha e kettő közül kell választani.
Még nem döntöttem én sem, kicsit várok, hátha jönnek új típusok, bár lehet, hogy addig elfogy a türelmem.
Megvenném a Samu-t is, hiszen az ára kiváló, egyedüli fenntartásom, hogy szerintem a Panának sokkal nagyobb tapasztalata van már plazma gyártásban, ezáltal jobb készülékeket tud a piacra dobni. Cáfoljatok meg, ha nem így van. -
boldo
csendes tag
Sziasztok,
ma is beugrottam a Pana boltban, még mindig semmi hír az 50pv80-ról. Még cikkszáma sincs nekik.
Elbizonytalanodtam, egyáltalán várjak-e erre a típusra, vagy megvegyem a tavalyi, 50pv700-asat..
Nem tudom, a jövőben mennyire lesz jelentősége ennek a 100 Hz-nek illetve 24p-nek. Blu-ray-t nem hiszem, hogy veszek egy ideig, de hát sosem tudni. PS3-at pedig biztos, hogy nem fogok használni.[ Szerkesztve ]
-
boldo
csendes tag
-
boldo
csendes tag
válasz Hedgehanter #3167 üzenetére
Ez engem is érdekel, jó ötlet, bár kérdés, hogy tényleg ér-e valamit. Persze egy alkalmasan megválasztott képernyővédővel.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hiányzik a gamer érzés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.