Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Félig tévé, félig monitor: LG MyView Smart Monitor
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Nem feltétlen, vannak dönthető fali konzolok is, az enyém is ilyen, kétoldalt csappal rögzíthető/oldható a kívánt pozícióban - mondjuk nálam pont függőben áll, nem szoktam dönteni, de megteheted nyugodtan, pár fokos dőlés nem számít, egyébként is a szállítás a kritikus, ha nem mozgatod, akkor nem vészes a dolog, akár fekve is üzemelhetne (bár ezt azért nem ajánlom), ha közben nem viszik sehova/ütögetik/rugdossák.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
junkpod
veterán
hi, az első egy évben nem lesz veszélyben a tv, utána igen! Most 22 hónapos kisfiam elég gyakori látogatója a saroknak, ahova gondolkodni jár, hogy miért nem jó a játékokat dobálni...
oda kell figyelni, de egyelőre még megúsztuk. (az előző tv főkapcsolója a tv alján volt a piros fény mellett, azt rögtön kiszúrta és rendszeresen kapcsolgatta ki/be, az S30-nak ez oldalt van és még nem fedezte fel... de a távkapcsoló az mindig jó játék: ki/be kapcsolás, összevissza nyomogatás és persze jól reptethető az is
Box's don't touch!
-
krx21
nagyúr
Hát nem irigyellek!
Én felhívnám a Panasonic szervizt! Kérném, hogy segítsenek... Szerintem szívesen nem fognak az biztos... Találj ki valami jó szöveget... Vagy légy őszinte... Ha nagyon nem meg, van ember akit ismerek a Panasonic magyarországnál...
Hátha van valami bill. kombó ami mindent visszaállít...Alapvetően kellene hogy legyen...[ Szerkesztve ]
-
-
Voice24
őstag
Én eddig nem írtam ide a dolgot (nem voltam rá büszke), de mivel már nem vagyok egyedül, megteszem: én is hasonlóan jártam az S30-cal, csak nekem annyival jobb a helyzetem, hogy nekem azóta is működik a tévé. A szervízmenü lépéseit betartva bele is mentem a menübe, azonban a 2-es gomb megnyomása után jött a nagy fehérség. Csak a tévé főkapcsolójával tudtam kilépni belőle. Hát rendesen meg voltam ijedve... Az biztos, hogy be volt tartva minden lépés, mert anélkül be sem jött volna a menü, de oda belépve a 2-es gombra jött a döbbenet.
Kb. azt érezhettem akkor, amit te most, de amikor visszakapcsoltam a tévét, és működött, nagyon megkönnyebbültem.
Azért annyi tanulsága volt a dolognak, hogy nem csak a menüben történő buherálással lehet gondot okozni... -
Gasparius
aktív tag
De hiszen egy BD25 lemeztartalom 24p-s nem?
A TV mégis 1080p 60Hz-et jelöl.
Tudom, hogy nemrégiben többször is problémáztam már a lejátszóm 24p-s képességén.
Ez is azt jelenti, hogy a lejátszóm nem jeleníti meg a 24p-t?És nálad a menürendszerben sem volt fellelhető a 24p opció?
Nem csak ott volt, de inaktívan és csak akkor tudtál rámenni, ha 24p jel érkezett a TV-re?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest