Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz nightshadow #41768 üzenetére
Ilyen elven akkor ez a fórum is fölösleges, hiszen van rengeteg angol nyelvű, akkor ez minek? Arról nem is beszélve, hogy se index.hu se origo.hu nem kéne szerinted. De a piaci igények nem ezt mutatják.
Egyébként ha az az előtti hozzászólásom is olvastad volna, láttad volna, hogy rászántam az időt, és összeszedtem a különböző angol nyelvű oldalakról azokat az infokat, amik érdekeltek.
De ettől függetlenül szerintem lenne létjogosultsága egy átfogó magyar nyelvű tesztoldalnak is.De ez már tényleg nagyon off, úgyhogy részemről ennyi a témáról.
-
Gasparius
aktív tag
válasz nightshadow #41768 üzenetére
Egyetértek abban,hogy az angolt szinte mindenkinek kellene ismernie, hiszen sajnos picik vagyunk, a világ meg nagy, így nekünk kell alkalmazkodni.
Abban viszont nem értek egyet, hogy magyarul nem kell mindazt megalkotni, ami angolul rendelkezésre áll.
Ez a magyar nyelven keresztül a magyarságunkat is elsorvasztaná.
Igenis, legyen magyarul is, amit hátradőlve olvasok, és ha valakinek nem elég, kamatoztathatja az angol tudását és kutakodhat a neten többletinformációért.Angol közepem nekem is van, de tudatosan nem akarok puzzleként beilleszkedni egy angolszász központú világegyetembe.
Az USA (s rajta keresztül más erő) előbb vagy utóbb így is felfal bennünket, nem kéne ezt magyarként felgyorsítani.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest