Hirdetés
Aktív témák
-
Gabor970
addikt
kalibrálással kapcsolatban....
Sajna Nagykanizsán ilyen szakit nem igazán tudok keríteni, annyit nem szánnék rá, hogy messzi távolból valakit megfizessek. Van esetleg valami olyan tesztábrás kalibrálási lehetőség, amivel laikus odahaza a neki megfelelő beállításokat eszközölhesse? Szgépre volt régebben olyan progim, ami különböző árnyalat átmenetes, meg rajzos ábrákat dobott, és kontrasztot, színt, pozíciót lehetett állítgatni egy optimálisabb beállítást elérendő. Valami ilyesmi tesztrajzos, tesztábrás progi vagy akár képfile-ok sorozata?
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
nobeige
tag
Mivel nincs műszerem, így kalibrálás nem lesz. Bár ha valaki ingyen felvonul hozzám...
Meleg2 nekem tetszik.Jobban mint a többi. Ráadásul mások által elvégzett műszeres mérések szerint ez áll a legközelebb a 6500K színhőmérséklethez, amit a műsorkészítés során alkalmaznak (vagy kellene alkalmazniuk).
Anno éljavítást ki és bekapcsoltam. Ahonnan én nézem a tévét, nem láttam hatását. Akkor meg miért ne legyen bekapcsolva :-)
Aktív témák
- Apple notebookok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Láncfűrész topik
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest