Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CptAdamica

    veterán

    Végig vittem 3 játékot:

    TLoU2
    Igazából ez a 2. végigjátszásom. Összességében még mindig nagyon tetszik, grafika, atmoszféra, gameplay, animációk, hangok zseniálisak, viszont a sztorit nagyon nem tudom elfogadni. Nagyon nehéz érteni, hogy egyes karakterek mit miért csinálnak. Azt sem értem, hogy Abby-t miért kellett behozni. Továbbá értem miért kéne egy unszimpatikus karakterrel egy szimpatikus karakterre vadászni. Nem értem, hogy annyi megölt ember után miért pont az utolsó másodpercben jutott Ellie eszébe, hogy talán nem ez a megoldás? Abby-t szimplán fel kellett volna áldozni a végén. És szerintem egy picit hosszú, néhány jelenetet simán kilehetett volna hagyni.

    Demon's Souls
    Nem tudtam, hogy fogok viszonyulni a játékhoz, de abszolút pozitív csalódás. Munkám miatt amúgy is olyan jellem vagyok, aki ha nem találja a megoldást, akkor addig koslat utána, amíg az meg nem oldódik, idegesít, ha nem tudom megoldani. Szóval a játék pedig pont erre épít. Nagyszerű felfedezni a világokat és a bennük elrejtett dolgokat a grafika pedig lenyűgöző.

    Detroit
    Először PC-n játszottam a demo-val, de végül nem vettem meg, így örültem, hogy bekerült a PS Collection-be, szóval le is csaptam rá. Első végigjátszára pont a legrosszabb befejezéseket kaptam... :D Viszont szuper, hogy többször is végig lehet vinni, mert kismillió befejezés van. A grafika és motion capture pedig fantasztikus, utoljára ilyen arcmimikákat a Hellblade-ben és a Death Stranding-ben láttam, sok más játékban is szükség lenne rá. Még a híradósokat is olyan jó volt nézni.

    Jöhet a Pókember, azzal nem tudtam itthon játszani karácsonykor és a MM, aztán GoW Bloodborne, Days Gone, vagy Cyberpunk, meglátjuk milyen gyorsan javítják ki.

    Megyen!

Új hozzászólás Aktív témák