- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz S e t h #111700 üzenetére
Mondjuk ez már durva szint. Főleg a rendszer.
Engem a Telekomnál az csesz fel, hogy most kijött az, hogy az ügyfélszolgálatos chat-es kollégák hazudnak. Három ember, három különböző konklúzió. És a végén kvázi lerázásként hazudtak, meg hitegettek, hogy most már meglesz a számla. És nem elég, hogy a Vandával gátolják az ügyintézést. Maguk az ügyintézők sem akarnak/tudnak segíteni.
Az ügyfélszolgálatos email címről ne is beszéljünk. Teljesen halott.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok a megújult Ps + prémiumban is lesznek havonta új játékok úgy mint eddig 3 ,vagy ott mennyi lesz ? Vagy cserélődnek mint Xboxon jönnek újak és vesznek ki régieket ?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Szilágyi84 #111703 üzenetére
Olyan lesz, mint Xboxon.
-
proly01
őstag
Tudnátok olyan PS5-ös játékot ajánlani fizikai vagy digitális formában ami:
2D, hasonlít a dead cellshez és a souldershez de nem souls játék,hanem csak olyan mész a fegyverekkel aztán ölöd a népet pl. mint régen a contra volt.....Pr:)ly....
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Azért is veszem meg, mert ő a kedvencem. Bár ha lenne egy Itachi & Sasuke bundle, azon is elgondolkodnék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
EmThor
addikt
PS4-en is lehet PS3 játékot streamelni, vagy csak PS5ön?
Kívámvdi vagyok nektek hogy megy!
Köszi!Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
eisento
addikt
Hali. Kis segitseget/megerositest kernek.
Frissitettem a psplusomat a fullosra. Ha bepakolom konyvtarba pl a classicbol meg a sima collectionbol akkor az megmarad jatszhatora amig van elofizum?Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
senior tag
-
Raga
senior tag
Fortnite Zero Build aki nyomja és felnőtt férfi felvehet barátnak hogy időnként lehessen menni többen.
-
veterán
válasz Fox Mulder #111721 üzenetére
+1
-
proly01
őstag
Jezus! Kinek van ideje ilyen kommentet írni hétköznap. Ohhh my god.
Magyarország jobban teljesít....Pr:)ly....
-
Peat76
őstag
Ideje volt...
[link]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Lackooo84
nagyúr
Kipróbáltam ismim accountjáról a PS3 sztrímet... hát, hogy ezért pénzt mernek elkérni az felháborító. A kép pixeles, maszatos okádék, akkora az inputlag, hogy némely játék konkrétan játszhatatlan (pl. batman). Ez még rosszabb, mint a UK accal volt stikában a now. Nyakam rá, hogy nincs magyar szerverük...
Observer system redux PS4/PS5 verzió aztán csak sztrímelni lehet...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
vm93hun
aktív tag
válasz Lackooo84 #111728 üzenetére
Üdv a jövőben!
Kb. ugyanazt kapod, mint amikor 10 éve még Gaikai-nak hívták a technológiát. Ennél többet nem lehet kihozni belőle. Egy zsákutca az egész, de csakazért is erőltetik.Azt meg külön nem értem, hogy ha van az adott rendszerhez való verzió, akkor miért nem tölthető le?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
válasz vm93hun #111730 üzenetére
Nem mindenki tolti a fel eletet a PS elott.
Alirasra reflektalva: Tudod, van, akinek "elete van", ezert lehet, hogy akar hetekig nem tud leulni jatszani ele.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
eisento
addikt
válasz Fox Mulder #111721 üzenetére
ha belekerul konyvtaramba legalabb addig elerheto lenne amig van elofizetesem...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
zkxdn
őstag
válasz eisento #111718 üzenetére
Már bocsánat....de nem olvastok híreket/trendeket?
Xbox Game Pass? EA Play? Netflix / Disney + / HBO Max... egy kaptafa mind és nem ma találták ki őket....
Persze lehet nem szeretni csak nemértem a meglepődést. Nem újdonság azért annyira. Ezért a szolgáltatásért nyávogtak a Sonynak az emberek évekig...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TrishtanAG #111736 üzenetére
Ugyan ez, teljesen jó nálam is minden, infamous2 lemászik a tévéről pedig nem mai darab és tűéles akadás semmi...
-
pr0bi
senior tag
Mafia1 remake le is tölthető vagy csak stream? Furcsa mert natív ps4 játék mégis streamet ír az oldalán.
-
Gorgonka
aktív tag
Nekem semmi gond a szolgáltatással. Gyors, szép, nincs lag.
Napok óta sírjátok tele a forumot (nem zavar, csak mondom), hogy biztos szar lesz, meg minek ez egyáltalán...etc. Meg nincs benne a Spider-man 2 és az új God of War...
Akinek nem tetszik a szolgáltatás, mondja le és kész. -
gamegod
senior tag
bízom benne hogy a SiFu, Kena, Sackboy 3as is bekerül majd a ps plusba
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
veterán
-
saelin
veterán
Ott valami gond lesz. Nekem a stadia-val van közelebbi tapasztalatom és ott semmi inputlag nem volt. Az viszont tény hogy nem hozza a natívan futtatott játék képminőségét, főleg sötét jeleneteknél vagy ahol sok a robbanás stb.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Amúgy várjunk már. Mostmár nem lehet csak a Now-ra előfizetni?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
EmThor
addikt
válasz vm93hun #111729 üzenetére
Gaikai-jal toltam még anno pc-n a witcher 2-t, egész jó volt, pár héttel azelőtt hogy a Sony megvette volna a őket.
Azóta passz. Jövő héten lejár a plus és meglátom melyikre érdemes előfizetni. Addig várok egy akciót a days gone-ra és az integrade-re mert plus-bam behúztam és amíg él az előfizu ezeket nem lehet megvenni. Jó dolog hogy a ps1-es címeket pl meg is lehet venni (ps3 után újra...) de pl nem mindegyiket. Tekken 2 pl úgy látom nem.[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Lackooo84
nagyúr
Cat 6 kábel digi 1000 2.5G képes router... ennél többet nem tudok tenni...
The Truth is out there...
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Lackooo84 #111748 üzenetére
Amúgy nem is az input lag a vészes, az alacsony felbontás és mosott textúrák meg betudhatók annak, hogy PS3 hardveren futnak a régi címek. Ami kicsit zavaró, hogy azok a PS4-es címek, amik utólag kaptak PS5 upgrade-et, azok sima PS4-en futnak, így sok játékban le kell mondani a 60fps-ről meg a többi jóságról streamelve.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest