- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz N.YCityBoy #111188 üzenetére
Nagyon remélem, hogy ez a Pro téma csak ilyen kamu. Egy 1 éves konzolt ne kelljen már lecserélni, főleg, hogy úgy reklámozták, hogy "na ez lesz ám az überkonzol...".
A slim téma nem zavar, de Pro ne legyen még, azt nagyon aljas dolognak tartanám. -
krx21
nagyúr
válasz Gorgonka #111204 üzenetére
Kinek mi. Én már holnap megvenném a PS5 PRO-t….
Én annak örülök, hogy nagyon sok év után, előtérbe került a 60fps mint igény. Évekig szítók szó volt és “megdobálták” az embert a 60fps említése után egy konzol fórumon… (minek az, úgyse látod, mennyé PCzni, stb)[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz krx21 #111209 üzenetére
Én biztos vagyok benne, hogy idő kérdése és lesz PS5 Pro, de szerintem amíg a mostanit sem használták ki igazán, addig felesleges.
Remasterek meg Remake-ek korát éljük, 1800p 60 fps meg 1080p 120 fps, ez a nextgen élmény?
Nem, mert még semmit sem mutattak a hardvertől… és amíg semmit sem mutattak, addig nem kell erősebb. Ugyanis a 2160p 120 fps ugyanúgy nem az, amire én kíváncsi vagyok. Meg ez most is elérhető, úgy hívják 3000€ PC.
Amit a PS4 Pro tudott a TLoU 2 alatt, na én olyasmit várok majd a PS5 esetében is. Valami meglepetést, amire nem számít az ember…
Egyébként egy éve úgy gondoltam, hogy lenne igény 1000€ konzolra. Most viszont azt látom, hogy jön a válság, az energiaárak az egekben vannak, nyersanyaghiány is van és még a chiphiány is tart és velünk marad évekig.
A PS5 sem áll még hegyekben a boltokban, 4-5 darab készleten ritkának számít. Sokkal jobb a helyzet, mint tavaly, de még abból is hiány van. Adódik a kérdés, kell egyáltalán PS5 Pro? 2025 körül lehet, de jelenleg szerintem egyáltalán nem hiányzik… illetve lehet 1000€-ért is veszteséges lenne nekik. Hülyék lennének bevállalni még egy gépet.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
krx21
nagyúr
válasz keIdor #111211 üzenetére
Sokan emlegetik ezt a “nextgen élményt”… Én nem tudom, hogy kinek ez mit jelent pontosan, de félek sokan illúziókat kergetnek. Egy 2-3x erősebb konzol, nem maga a csoda. Ettől még nem fognak alapjaiban máshogy fejleszteni játékot. Hozza az elvárható felbontás és fps növekedést. Majd persze 1-2 belső stúdió idővel hoz olyan optimalizációt, melyet mások nem tudnak. Játék menet is javulhat idővel, csak kérdés melyik stúdió fog bele ölni még több pénzt, időt, munkaerőt, mikor a megszokott címek is késnek és bugosak…
De a lényeg: egy erősebb hardver mindig hoz a “konyhára”
Csak tudni kell, mire lehet számítani. Speciál, én a PC-s korszakomból, 15-20 videokártya után már sejtem..[ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
A havi letölthető játékok közül próbálta valaki ezt a nickelodeon all stars...? Online match-hez nem tudok kapcsolódni.
-
törölt tag
válasz Medocsabi #111214 üzenetére
Számomra a PS4 Pro a kezdetektől lassú volt, de legalább rohadt hangos. Magát a gépet én nem szerettem. A PS5 egész más, jóval halkabb, töredék idő alatt tölti a játékokat, több cím ráadásul 60 FPS-re lépett. "Nextgen" vagy más hívószó, nekem volt igényem erre a korszerűbb gépre.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz krx21 #111212 üzenetére
Hát igen, minőségi játékokra ezek a konzolok elegek lennének, a probléma ott van, hogy a fejlesztők nem kapnak erre elég időt.
Ott van pl a FromSoftware, meglepődött valaki, hogy az Elden Ring akad, mint a szemét? Én nem, akár szép is lehetne, de technikailag kész katasztrófa... És sosem lesz javítva.
Szóval cseszhetjük a pro konzolt, ha ebbe az irányba megy a játékipar. -
keIdor
titán
válasz krx21 #111212 üzenetére
Leginkább olyan arcmimikát szeretnék és animációt, amit a TLoU 2 mutatott, csak több játéknál.
OW játéknál meg szélesebb látómezőt és kevesebb pop-int. Ilyenekre gondolok.
Az hogy mondjuk tovább emeljék a felbontást vagy tolják a 120 fps-t nekem nem hiányzik.
De arra egyébként is ott a PC és most már a PS játékok is. Igaz több éves késésekkel, de hozzák.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Moby
addikt
válasz krx21 #111221 üzenetére
A jó játék egy rettenetesen szubjektív mérce. Én pl nem nagyon élveztem a TLOU 2-t. Sem mint folytatás, sem mint játékot en bloc. Jók ezek a sztori driven TPS játékai a sonynak, de ezekkel már nagyon nehéz "nextgen" élményt hozni(jelentsen ez bármit), mert maximum graffal lehetne, de arra meg a 180 TDP-vel nehéz úgy, hogy egy félgenerációt váltott, ráadásul mindent kiadnak pécére, ahol a szörnyetegek olyan minőségben tolják ezeket, ahogy a ps6-7 sem nagyon fogja. Ők maguk engedték ki a lila fingot ebből a metálbakódolós konzolos palackból. Itt a nextgen élmény sokan úgy vizualizálják magukban, hogy valami olyan, ami eddig elképzelhetetlen volt. Aki ilyet vár, az az örök csalódásra kárhoztatja magát.
-
ImACeltic
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #111224 üzenetére
Mert szerintem ez egy globális igazság(amiből amúgy kevés van), hogy a gaming az jó, nem hülyeség és nem csak a gyerekeknek való.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
melega
őstag
Olvastam külföldi lapon hogy keszül a Fallout 5.
Leghamarabbi megjelenés 2030-32.
Előbb az Elder scors 6 és Starfield készül el ps 5 reInkább csináljanak 10 évig egy jó játékot, mint szúrják el mint az évesformára vágott gyorscsomagolt, előrefőzött ACt, Far Cryt, Ghost Recornt, es Rainbow sixet.
Ez a véleményem
[ Szerkesztve ]
-
-
Moby
addikt
válasz Medocsabi #111231 üzenetére
De akkor ki igért, mikor és mit, amit próbálsz rajtuk behajtani? Ez egy ilyen szokásos kollektív hazugság, amit mindenki igaznak hisz a sony marketingjével kapcsolatban, de ha azt kérem, hogy mutassanak rá egy ilyen nyilatkozatra, reklámra, vagy kiadott anyagra, akkor csak a vakarózás megy. És ilyenkor kiderül gyorsan, hogy nem a gonosz gyártók vezetik meg a népet, hanem hát ... a jóltájékozottság, meg az olvasottság, ugye
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
úgy néz ki jövő héten lesz hw bejelentés
3 headset és 2 monitor
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Medocsabi
addikt
válasz MasikEnem82 #111244 üzenetére
Oké,én úgy emlékszem itt Ph-n is olvastam nem 1 cikket/hírt a majd megjelenő nexgt gen konzolok csillagokon átívelő teljesítményével kapcsolatban. Ha ez nem így volt,és rosszul emlékszem,akkor ezúton is elnézést kérek mindenkitől,akit az erre vonatkozó kommentem valamilyen formában megbántott,tévedtem Egyben örülök,ha Ti nem is vártatok többet a jelenlegi teljesítménynél,mert akkor ti elégedettek vagytok,én sajnos kicsit csalódott. Egyelőre legalábbis
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest