Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Udv nepek!

    MLB® The Show™ 22:

    Ismet van egy kodom, szokasos modszer, szokasos feltetelek, azaz:
    - Ingyen kaptam, ingyen adom, legyszi ne is keressetek privatban sem fizetos ajanlatokkal, nem erdekel, ennek tenyleg nem ez a celja. Hanem az, hogy legyen mar valami pozitiv is az eletunkben. Utobbi par evben mindenhonnan omlik a szar meg a borzalom, virus, haboru, politika, akarmi... Nekem ez a modszerem arra, hogy legalabb egy-ket embernek legyen egy jobb napja. Tudom, nem sok, csepp a tengerben, de a semminel tobb, csak szamit ez is valamit. :)
    - Csak olyan ember jatszik, akinek mar van PS5, vagy a nagyon kozeli jovoben lesz neki.
    - Olyan embernek szeretnem adni, aki tenyleg szeretne jatszani vele, szoval ha tudsz mutatni valami trofeat vagy barmit, ami alapjan latszik, hogy Te ezt a szeriat amugy tenyleg szereted, az elony.
    - Egyetlen egy kodom van, szoval egy ember kapja meg, a tobbiektol akik irnak elore is elnezest kerek.

    A kod ehhez a jatekhoz van:
    MLB® The Show™ 22 Digital Deluxe Edition (PS4™ and PS5™).
    (Igen, az, ami ma jelent meg.)

    Aki szeretne, irjon itt vagy privatban legyszi. :R

    A modszer az lesz, hogy osszefesulom oket, aztan mondjuk a top3 "leginkabb megerdemli/szereti a szeriat" ember nevet bedobom valami randomgeneratorba, aztan amit az kidob, az kapja, hogy kicsit azert a szerencsen is muljon, ne csak rajtam.

    ui: Az eddigi ilyen kodos mokak mind nagyon jol sikerultek, mind jo emberhez kerult, senki nem volt, aki megprobalt atverni, eladni a kodot, stb, szoval azt koszonom mindenkinek. Eleinte tenyleg feltem tole, hogy meg leszek vezetve, erre szamomra is kiderult, hogy amugy az emberek nagyresze tisztesseges, megbizhato, jofej ember, csak ezt nehez latni a hangos gusztustalan kisebbseg mellett. Szoval ilyen teren is jok ezek, hogy nekem is lesz kis extra hitem az emberisegben, ahogy latom ezt, ugyhogy ezuton is koszonom mindnekinek, aki az eddigi kodokert bejelentkezett, akar kapott vegul, akar nem. :R

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák