-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz Xaels #232528 üzenetére
LoL. A lábhoz ragadó labda Epic!
A 98-as ISS Soccer Pro jut róla eszembe."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
malystryx
senior tag
válasz Xaels #232528 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, nem tudni milyen nehézségre volt állítva, de azért nem tűnik olyan könnyűnek, az elején még fogták ezeket a hatalmas bombákat, de aztán átment a kezeik között a kapusoknak. Elég érdekes ez a fajta mechanika, és nem is igazán értem így elsőre, de baromira tetszik.
Anno volt egy film is vmi Shaolin Soccer néven, már lehet szinkronja is van, de én még az eredetivel láttam, az is hasonló volt mint ez, az is tetszett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest