Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz RudY #262326 üzenetére

    Jaja... előtte egy 60-as volt, mivel az felszabadult még sok éve rendszervinyóból, az most "usb pendrive" üzemmódban van használva, mivel már nem volt elég szinte semmi komoly dolgot letölteni rá... 50-80GB-os UHD filmek, sorozatok ;]. Aztán váltotta a 240-es, mikor azt sem volt már mire használni, de még azért ráfér pár film letöltve még.
    Eladni ezeket nem éri meg mert fillért se adnak már értük. :D
    Erre meg még egész jók. :)

    Épp most néztem hogy már 25TB-nál jár, ami azért 25000GB... :D asszem pár játékletöltés belefér... és ez 240-es, szóval a wear leveling sokkal rosszabb (100x már teli lett írva :Y ), mint egy 825GB-os vagy 1TB-os SSD-n lesz/lenne. :K

    (#262325) F-ECT$

    Node valszeg nem azért mert "elhasználódott" ugye, amitől most mindenki ráparázott, hogy jajj mi lesz... 3 év alatt bármi elromolhat egy konzolban, az SoC is, GDDR6 is, akármi ami picit is gyengébb gyártmány... ennyire SSD-re kihegyezni felesleges. Ennyierővel a Sony hülye hogy a memória meg a proci meg az SSD sem "socket"-es, pedig ha bármelyik rossz, mennnyivel egyszerűbb lenne szervizelni nem? Csak hát lehet még ígyis olcsóbb lesz cserélni a gépet, mint ezekkel vacakolni, főleg tervezett élettartamra vetítve ami 7-10 év minimum kb.

    Egyébként nálam még egy SSD se hasalt el szerencsére, még a legelső 64GB-os Kingston is megvan és vígan üzemel... szerintem "normál" használattal, amibe a torrent is belefér emberi mértékkel, szinte semelyik SSD nem nyűhető el házi keretek között. :)
    Még NAS-ba sem.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák