Hirdetés

Hirdetés

  • 2024-ben M1? Nóóórmális?

    lo Elérkezett az idő a lassan hat éves Mac Mini leváltására. És mivel már egy ideje foglalkoztat a gondolat, miszerint...

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • #20844032

    törölt tag

    válasz TazLeacher #150188 üzenetére

    A szarul működő webshop bárhol gáz. Ez tény. Ahol ilyen van, és az nem jó, ott nem kell vásárolni. Nade akkor nem kell ott vásárolni akkor sem, amikor akciós, meg rühesolcsó. Értjük. Meg akkor az olyat meg kell köpködni azért, mert szar a webshop. És akkor azért nem kell ott vásárolni, mert szar a webshop, nem azért, mert ennedikként leadtam egy rendelést, és nem jutott, mert n mínusz egyet kaptak(vagy mégkevesebbet). És nem szóltak, vagy nem úgy szóltak, vagy nem akkor szóltak. Én akkor sem vásárolok ott ha jó a webshop, meg kiszolgálnak. Egyszerűen azért, mert bármit megakapok olcsóbban és jobb feltételekkel máshol. Bárki megkapna, mégis itt sírnak többen, hogy milyen szar a bolt. Hát értem én...de ezt már leírtam.

    Amúgy van erre itt a péhán egy egész jól működő részleg. Illetve nem is egy, de hogy a morcogás helyett érdemesebb találn kérdezgetni, meg figyelgetni akciókat. Teljesen mindegy hogy szól meg mikor szól a melyik bolt, ha nincs, akkor máshonnan kell. És még ha van is, közben felbukkanhat máshol mégjobb feltétlelekkel. Kissé túl van pörögve a téma, és ilyenkor mindenki adna kicsit ki a beléjeszorult boltok-kicsesztek-velem rakátározott feszültségből. Nem kell ebbe enrgiát tenni. Akció mindig van, mindig lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák