Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz ZolaBA #1832 üzenetére

    1. igen nekem is O!play-em van az R1-es. Előbb volt meg mint a tv, de örülök neki, hogy külön kütyü a lejátszó, mivel az valóban mindent visz. Megy a felirat, a sok hangsáv, nyelv stb... minden választás szabadon. Biztos létezik olyan amorf tömörítés, amit nem eszik meg csak ritka. Én a célhardvereket részesítem előnyben, mivel szerintem egy media lejátszó alapból is kenterbe veri a tv-kbe beépítetteket.

    2. Ha a tv-n a pc módot kikapcsolod, akkor a hdmi-n bármilyen jel jön a képjavító funkciók tetszőlegesen bekapcsolhatóak. Hozzáteszem minél többet kapcsolsz be, annál nagyobb lesz az input lag. A pc mód lényege, hogy mindent kilő és az input lag minimálisra csökken, tehát alkalmassá válik játékra is a tv.
    Asus R1 stb.. esetén a képjavítók és minden működik, mivel ez csak a pc mód bekapcsolásától függ nem a jelforrástól. Célszerű kihasználni, hogy az O!play nagyon jól tudja a képet 1080P-re skálázni és akkor a tv-n a kép lehet nem méretezett, így nem lesz gond képaránnyal stb.. Valamint az O!play tud 24p módot is. Ami azt jelenti, hogy ha a forrás 24p-s, akkor úgy küldi a jelet, amit a tv szintén észrevesz, míg normál esetben küldi a tv-nek az 1080/60p-t.
    Ne feledd, hogy a tv minden jelforrásra külön megjegyzi milyen smart képmódot állítottál be.

    3. én ilyet nem tapasztaltam, szerintem egyforma a hangerő.

    4. a tv adattárolókat kezel mint usb hdd és pendrive, esetleg kártyaolvasó benne karival. Így figyelembe kell venni, hogy milyen fájlrendszert és struktúrát kezel. Kérdés mit akarsz az usb másik végére dugni?

    5. igen érdemes mindig a legújabbat feltenni, sok hibát javítottak már így.

Új hozzászólás Aktív témák