-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Sziasztok!
Nem vagyok klubtag, de egy Seat-os kérdést feltennék.
Meg tudnátok mondani, hogy mennyi lehet ma egy 6 éves Seat Toledo ''reális'' ára?
Használtautó.hu-n 1.6MFt-től megy felfele: nyilván függ a felszereltségtől, meg minden, de azért elég nagy különbségeket látok, és nem tudom eldönteni, hogy mondjuk azok árazzák-e fölül, akik már 2.5MFt fölött hirdetik, vagy mi a szösz.
Előre is köszi a segítséget!
ps: és az mennyit számít, ha egy autó törve volt, de aztán tökéletsen összerakták?
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
válasz Peter789 #1553 üzenetére
nem részletezted nagyon túl...
Azért, mert spéci a helyzet, és nem is biztos, hogy lesz belőle vmi. (A cég ''leselejtezi'' ezt a ''vén csotrogányt'' ami momentán apukám cégautója, így talán elég jó áron hozzá lehetne jutni, viszont fenntartani már nem nagyon lenne keret, inkább - nagyjából a piaci áron! - tovább kéne adni, és vmi kisebbet szerezni a ''haszonból''.)
A törésről csak azt akartam volna megtudni, hogy mennyire csökkenti az autó értékét, azaz, hogy mihez viszonyítsak, de ahogy The7up írja semmiképpen sem eltitkolni, vagy vmi. Amúgy nem látszik rajta, meg már elég régen is volt az eset (így azt sem tudom, hogy pontosan mennyire volt szegény megtörve, mindenesetre a jobb hátsó ablakemelőt én nem láttam még működőképes állapotban, az valahogy kimaradt a javításból, a céget meg ezexerint nem érdekelte - pedig amúgy hálistennek rendszeresen karban volt tartatva).
Ha esetleg lesz az üzletből vmi, és egy ideig megtartjuk a kocsit, akkor tuti beírom a pontos paramétereit. (Amúgy ilyen 1.5M-ért a család egy régi barátja kapcsiból lelkesedett is: lehet, hogy tud vmit?) Annyit tudok kapcsiból én is, hogy semmiképpen sem ''fapados'' (pl. automata klíma is van benne, stb.), sőt, inkább erre [link] hajaz; csak CD-tár, meg oldallégzsák nélkül, nameg ott az a múltbéli történet.
Mindenesetre köszi a HSZ-t!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest