-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Még új hús lennék a VW részlegben ezért kérnék tőletek egy kis segítséget.
Édesanyámnak szeretnénk venni egy Golf IV-et mert kinézetre ez megtetszett neki és erről szeretnék érdeklődni, hogy mit érdemes nézni rajta mennyire megbízhatóak, és persze a fogyasztás sem lenne az utolsó szempont.
Ami jó lenne benne:
-klíma
-ködlámpa (de ha ez utólag nem nagy pénz/meló beszerelni akkor nem létszükséglet)A keret max 700.000.- lenne most, de ha esetleg olcsóbban sikerül találni az sem nagy baj.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
adidas4death
aktív tag
Tiszteletem mindenkinek!
Róla valakinek van véleménye?
VOLKSWAGEN POLO 1.4 75 16V ComfortlineFogyasztás, alkatrészellátás, megbízhatóság. Hasonló infók érdekelnének, de ha esetleg van itt valakinek ilyen az meg pláne jó lenne.
Édesanyámnak lenne, és nagyon belezúgott a kocsiba képek alapján.
Előre is köszönöm.
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
adidas4death
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek!
Mostantól picit sűrűbben leszek a topicban (eleinte főleg kérdésekkel ), ugyanis most került kis családunkba egy VW Polo 3 (6n2) 1.4 75LE-s csodabogár.
Ami első kérdésem lenne az az, hogy az mennyire normális, hogy mikor a kis távkapcsolójával lezárom (villan egy hosszút, lezár), utána még egy rövid idő múlva 2 sorozatot villog az összes index (kb mint amikor az autó beriaszt csak nincs hangja). Olyan 10/15-t villan, majd abbahagyja fél percre, utána még egy ilyen sorozat és utána többet nem is csinálja.
Erre valami ötlete valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
válasz Mágus2 #54416 üzenetére
Na majd holnap ránézek, hogy pontosan milyen van benne, mert most este hoztuk el és azt még nem néztem meg eddig benne.
Az eladó szerint bent a motortérben ki lehet kapcsolni a riasztó részét, van hozzá egy kis fém kulcs amivel OFF-ra lehet tenni teljesen (ő mintha azt mondta volna, hogy ezt akksi kivétel/cserénél kell bejátszani hogy ne riasszon be akkor. ) Furcsálltam, de hát révén hogy VW-vel nem volt dolgom elhittem
más: Immo. kódot mennyibe fáj kikérni a VW-től? Az eladó nem találta és hát ugye az sose baj ha megvan.
[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
Üdv!
Került nem olyan rég a családba egy VW Polo 3 (6n2) 1.4 75LE 5ajtós csodabogár. Nagyon jó a kis brokkoli ugyanis sötét méregzöld és a tulaja(anyááám) elnevezte így Viszont akad vele pár érdekesség:
- Néha előfordul, hogy tök random módon nem nyilik ki az anyós ülés ajtaja (hol belülről nyilik csak hol csak kivülről hol pedig egyáltalán nem) Ugyan ezt játsza a mögötte levő ajtóval is és nem tudjuk miért.
- Van érdekesség még elektromosság terén: a műszerfalon hol megjelenik a reflektor "indikátora" hol nem, valamint a vizhőfok jelző is ugyanigy néha tök random módon megadja magát (hol mutatja hogy mennyi hol nem :/ )
Ezek lehetnek összefüggésben egymással? Ugyanis néha elég dühítő, hogy nem tudunk előre beülni mert épp nem akart kinyilni az ajtó, utána meg már nyílik.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek, egy hasonló Audi vásárlásán gondolkodom (most az aláirásomban levő autüm van) és kérdezni szeretnék pár dolgot.
Mennyit esznek az ehez hasonló Audik? Milyen hozzájuk az alkatrész ellátottság, nagyon nyűgösek? sűrűn kell őket szervizelni?
Még lenne pár kérdésem csak nem akarok egyből 2 oldalt irni, ezek lennének a legfontosabbak igy elsőre.
Előre is köszönöm, aki tud tanáccsal/segitséggel szolgálni.
-
adidas4death
aktív tag
válasz MunezXBK #80025 üzenetére
Hát igazából engem a 2.5 TDI vonzana jobban(feltéve hogy nem megy a benzinkútra a gatyám is ), a képet már csak utána vettem észre hogy az 1.8 van rajta.
Meghát ugye ami még számomra "?", hogy mennyibe fog még majd a vásárlása után fájni az autó (Audiéknál nem tudom mennyi szokott lenni nagyjából az adás-vétel utáni kötelező dolgok cseréje)
Most valahogy nagyon megtetszett ez a tipus.[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
válasz MunezXBK #80027 üzenetére
Még úgy is olvasgatok előtte, hogy miket kell nagyon megnézni/miket érdemes megnézni egy ilyen autón vételkor, mielőtt bármibe is belemegyek, köszönöm az infót.
Neked mennyit kajál a 2.5 v6?lenyiló menü? Mire gondolsz? bocs ha láma kérdés, de késő van
-
adidas4death
aktív tag
válasz MunezXBK #80029 üzenetére
Vegyesben akkor olyan 8 környéke lehet gondolom.
Közben megtaláltam igen. Szép kis gép, nagyon is.
Csak nem tudtam először, hogy mire gondolsz azt hittem HaHu-n nézzek valamit, GMO[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Több mint valószinü, hogy belépek a 4karikás autót használók táborába nemsokára, és öszintén szólva nagyon megtetszett egy A6 2.5 V6 TDI (150LE, 2001), de hallottam/olvastam róla fórumokon és egyéb helyeken hideget meleget. Viszont láttam, hogy itt a topiclakók között is van 1-2db 2.5 V6 TDI használó.
Tudnátok nekem írni tapasznyalatokat, hogy most akkor konkréten mennyire költséges ez az (elvileg) régebbi 2.5 v6? Vagy nézzek inkább 1.9TDI-t helyette?
(Heti szinten megyek 2-5-600km-eket, 2 Havonta pedig lenne egy 1230km oda és ugyanennyi vissza út.)
Tényleg raboljak mellé bankot? Vagy ki lehet ebből is fogni olyat amire nem kell egyből rákölteni +ba az árát?
-
adidas4death
aktív tag
válasz -secret- #99534 üzenetére
Nem rossz gép bizony, lehetne döngetni vele, és most ahogy nézem van ott egy kocsi is, az sem rossz
Valaki esetleg tud "seggíteni" ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest