Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szbalazs96

újonc

válasz Amarton #4214 üzenetére

Amarton! Én speciel örülök, hogy felmerült néhány vitatéma, amiről értelmes keretek között diskurál, vitatkozik kettő, vagy több ember, többnyire érvekkel. Az érvényes dobással kapcsolatos árnyalatnyi szabályok témája véleményem szerint még érdekes is bárki számára, a bullos talán már mérsékeltebben. El is ismertem, hogy nem a legkedveltebb, s "legszebb" megfelelő az általam favorizált. Ettől függetlenül, amennyiben rákerestek, még a Glossary of darts oldalon is megtaláljátok.
    Nyilván a "Bull'seye podcast" kevésbé lett volna találó, kifejező, s egyedi egy két fős, darts-cal kapcsolatos beszélgetés címbéli körülírására, ennyi az indok.

Visszatérve mondandóm legelejére, a viták létjogosultságára, ahogy nézegettem, régebben teljesen általános volt, hogy hosszú hónapokig a kutya nem írt ide, gyakorlatilag egy félholt fórum támadt fel, többnyire szezonálisan, akkor is főleg a hozzád hasonló, oszlopos, tiszteletbeli tagoknak köszönhetően.. Ez érthető, hiszen egyszerűségben, elérhetőségben manapság nehéz felvenni a különböző Facebook-on található, tematikus oldalakkal a versenyt, holott ezért a közösségért nagy kár lenne, hiszen eme fórum, s az általános "facebookos- dartos" oldalak tagjai között hatalmas nívókülönbség van, egyszerűen más kávéház a kettő, összehasonlíthatatlan.
    Most, hogy vannak/voltak témák, viták, gyakorlatilag két hónap alatt született egy évre elegendő hozzászólás, melyben szó esett felszerelésről, versenyről, tartalmakról, szabályokról. Ez öröm annak, aki aktívan részt vesz a beszélgetésekben, s annak is (óóóóriási többségben vannak, higgyétek el), akik kizárólag olvasni járnak ide.
    Bárki, aki egy sz*ros hozzászólást ír ide, kérdez-érdeklődik-válaszol, az gyakorlatilag tesz a sport hazai terjedéséért egy vödörnyit a tóba, s egyelőre erre szükség is van. Én így látom.

Talán előfordult, hogy túlzottan is vehemens stílusban fogalmaztam, ebben az esetben elnézést kérek, de Bbéci felé is jeleztem, hogy ismeretlenül is tisztelem és elismerem. Egy rendkívül értelmes, a munkájában, szakterületén sikeres, s becsületes ember képe körvonalazódott számomra, akinek 20 év elteltével is töretlen az alázata szeretett sportunk iránt. Annak ehhez semmi köze, s ezt a képet bennem egy pillanatra sem sérti, hogy valamiben nem értettünk egyet.
    Az egyetlen rossz tulajdonsága, hogy köti az ebet a karóhoz... :))

Cheif!
    Bár még nem igazán műveltem ki magam a témában, ha jól értettem Tamást, Ő most az egyetlen magyar, aki felkerült a világranglistára, s ezzel automatikusan kvalifikálta magát, ráadásul Ő választ maga mellé párt.
    Lehet, hogy ebben tévedek, vagy rosszul értettem, még utánajárok majd.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák