Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr.Zoo

    senior tag

    válasz #81556480 #16 üzenetére

    Szia!

    Mestertől vettem közvetlenül, aki gyártotta. (Dósa Tibor kádár mester)
    Ő mondta hogy ez biza használati tárgy, először hideg vízzel kell feltölteni, majd kiszárítva teli töltetni pálinkával.
    Azt is mondta, hogy max. 1 hétig legyen benne a pálinka, mert friss gyártás a hordó, és a szesz megmarja gyorsan.
    Kioldja belőle az eperfa aromáját, de ha sokáig van benne, teljesen elnyomja, átszínezi a pálinkát.
    Szóval én rendelek valami háztáji olcsóbb pálinkát, mert a Gönci kajszit nem kell tovább javítani, az új jó, ahogy van. :DDD
    Szoktak Szabolcsból hozni jó áron alma pálinkát, annak olyan "semleges" íze van, szvsz annak tudna kiemelni, hozzátenni az ízéhez, nemtudom, kíváncsi leszek.

    "decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

Új hozzászólás Aktív témák