- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
valószínűleg azért, mert a német srác nem ért még a paypalhoz, és ő a "top up" menüböl adta meg a banki adatokat amire utalni kell ( ez macerás megoldás, és hülyeségnek tartom amikor ott az email. Konkrétan akkor kell ezt használni ha kp-t szeretnél paypalra tölteni) de ha csak paypalról paypalra utalnád, kérd el az email címét, és ott menni fog
-
Pszihonaranc
senior tag
Csak az egyik kérdésedre tudok válaszolni sajnos. Az pedig a purchase-es kérdés. Az tömören annyit tesz ki csak, hogy (ugye adózni kell a mozgatott pénzmennyiségből) ezért ha ajándékként küldöd (personal) akkor neked kell állnod az adót, ha meg purchase, akkor meg tőle fogja levonni, ennyi az egész
-
Pszihonaranc
senior tag
Jó azt vágom, de akkor mit küldjek ha nincs pénz a számlámon, és lehetetlen rátenni? Így nincs értelme az egésznek mert használhatatlan.
Tuti lehet valahogy pénzt rátenni mert különben minek létezne? Hogy csak küldhetsz... de mit? Semmit....Nem tudja esetleg valaki hogy kell pénzt tenni paypal számlára?
-
Pszihonaranc
senior tag
Helló
Az lenne a kérdésem, hogy ugye van a top up funkció, amivel pénzt lehet tenni a számlára. És most vettem észre hogy egy (számomra) új lehetőség van: az azonnali befizetés.
Az lenne a kérdésem, hogy ez ingyenes-e, illetve miben különbözik attól a variációtól, amikor 0 forintom van a paypalon, de mégis tudok vele fizetni, mert ilyenkor egyből a bankkártyáról vonja le a pénzt.Köszi
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Tegnap küldtem pénzt magamnak instant topuppal a paypalra, és máig sem érkezett meg ( pedig már több mint 24 óra eltelt). Csináltam már instant topupot nem is egyszer és ilyen még nem volt. A netbankom feldolgozottnak jelzi az utalást, pénz még sincs sehol.
Szerintetek mi történt, illetve mit kell csinálni, hogy megérkezzen paypalra a pénz?Köszi
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz salmiakki #14277 üzenetére
helló
"Ezzel párhuzamosan volt egy olyan problémám is, hogy a PayPal Instant Top Up-ra utalt összeg véletlen elkavarodott az én hibámból. Írtam a Trust Pay-nek, akikkel olyan 3 levélben sikerült is megoldani a problémát és visszakapni a pénzem."
Kicsit bővebben kifejtenéd nekem ezt a történetet? Mert nagy valószínűséggel velem is ez történhetett. Múlthét csütörtökön csináltam egy "instatnt topupot" és a mai napig nem jött meg a pénz, annak ellenére, hogy a számlámról rögtön le lett volna.
Mit értesz az alatt, hogy a te hibádból kavarodott el?
Ha neked is ez volt a problémád, le tudnád írni kérlek lépésről lépésre, hogy mit hogyan csináltál?Köszi
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Nem lehet valahogy visszaállítani a régi, logikus, megszokott, nem értelmi fogyatékosoknak készült rajzocskákkal teletűzdelt oldalkiosztást és kinézetet ?
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!.
Ha a paypalos pénznem váltást pofátlanul kedvezőtlennek tartom és a fizetésnél beállítom, hogy a bank által meghatározott árfolyamon váltson, akkor a bankom eladási, vagy közép számlakonverziós árfolyamát kell figyelembe venni?
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Olyat lehetséges csinálni, hogy személyesen banknál devizában befizetek kp-t a PayPal számlára plusz költségek nélkül?
Teszem azt bemegyek az unicredithez (mert ugye a PayPalhoz az a bank tartozik) és sima klasszikus készpénz befizetés módszerrel rá akarok tenni mondjuk 100 eurót. Odaadom a 100 eurós bankót, és teszik rá egyből a PayPalra, átváltás és költségek nélkül.
(Forinttal tudom, hogy működik, most kifejezetten a deviza befizetések érdekelnének.)Köszi szépen!
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Revolutról lehet valahogy pénzt tenni paypalra?
-
Pszihonaranc
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
Revolutnál ilyen a forma:
Country of recipient's bank
HungaryCurrency
Hungarian forintIBAN
HU## #### #### #### #### ####Company name
(vagy magányszemély esetén First and middle names, Last name(s)Email (optional)
[ADD RECIPIENT]
Addig tovább sem tudok menni megadni az összeget, stb, amíg ezeket ki nem töltöm.
De megpróbálom a zseniális módszered egy kisebb összeggel, aztán ha sikerül szuper, ha nem tovább gondolkodunk
Szerk.: Kipróbáltam, eljutottam a következő oldalig, most meg valami címet kér...
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #44791 üzenetére
Megpróbáltam valami halandzsa címmel küldeni 100 forintot, lesz ami lesz. Elméletileg elment, holnap kíváncsi vagyok, hogy megérkezik-e!
-
Pszihonaranc
senior tag
Hát, a te 5 másodperceddel nincs pariban
Viszont 2x (mert ha működik még kéne rá tenni, mert 100ft az kevés lesz) 2-4 nap időm most nincsen erre :sValaki esetleg lenne olyan rendes, hogy revolut utalásért cserébe dob nekem a paypalra egy pár ezret? Én küldeném először, kockázat nulla.
Köszi szépen[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest