Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz BoneDragon #22275 üzenetére

    Ha minden második blight podból golden oil esne, akkor azok sem érnének semmit. Te magad mondtad, hogy több mapot is futottál minden gond nélkül. Ne is haragudj, de engem az érdekel, amit a saját szememmel látok, tapasztalok, nem az, amit tök ismeretlen alakok a redditen picsognak. Ne vedd sértésnek, de itt vagy élő példának - lefutsz több mapot gond nélkül, de közlöd, hogy játszhatatlan. Melyik nem igaz?

    Nem érik meg a blight mapok? Ki kényszerít rá, hogy megvedd őket? Add el, ami esik a sok hülyének, akik szerint valamiért mégis csak megéri megvenni - az árakat a játékosok alakítják. Erős a gyanúm egyébként, hogy vagy meg fog zuhanni a mapok ára újra a korábbi szintre (most gyorsan mindenki ki akarta próbálni, mi változott, hét végéig még kitart, de csak ennyi), vagy a loot alapján még ilyen áron is megéri majd farmolni őket.

    Az előző ligában futottam 15 Glaciert egymás után - nem esett belőle szar se. Mégsem mondtam azt, hogy hülyék azok, akik azt farmolják, tudomásul vettem, hogy nekem azon az egy napon éppen azt dobta az rng.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák