- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz user112 #7400 üzenetére
Szia!
Office 2016-nál: Fájl/Beállítások/Levelek/Outlook-munkaablakok résznél van egy Olvasóablak gomb. Azok közül lehet választani, hogy hogyan legyen egy levél olvasott.
Beérkező levélben sort színezni, szerintem nem tud.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
JagdPanther
aktív tag
sziasztok,
megosztott fiókhoz szeretnék szabályokat beállítani:
adott címekről [kb. 180 db] érkező vagy adott szót [kb. 500] tartalmazó tárgyú leveleket tegyen be egy almappába, a megosztott fiók beérkezett levelek mappán belül.
A feltételek VAGY-ként kell működjenek.A szabályok nem működnek sem kliens (nem vehetem fel a megosztott fiókot) sem kiszolgáló (túl sok feltétel) oldalon.
VBA makróban gondolkodom, de nem tudom hogy álljak neki...Valaki tudna segíteni?
-
addikt
Sziasztok!
Ha valaki megosztja velem a naptárát, akkor én abban egy eseményhez hiába állítok be értesítést, csak nála jelez. Van erre valami megoldás, hogy én is kapjak értesítést?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Miként tudom azt kivitelezni, hogy a beérkezett üzenetekre alkalmazott szabályok (áthelyezés tárgy alapján megadott mappába), az elküldött levelekre is alkalmazásra kerüljön?Csak úgy, ha minden szabályt létrehozok duplán, egyiket a beérkezett-, egyiket az elküldött üzenetekre?
Köszönöm,
zsoltip -
tkesy
őstag
Sziasztok,
Egy frissítés után(?) egyik napról a másikra eltűntek a To-Do listából (jobb oldalt) a leveleknél lévő zászlók, csak a kategóriák maradtak.
Tudja valaki, hogy lehet őket oda visszaállítani? Az olvasó ablakban nézve a leveleken ott vannak a zászlók is, tehát nem az infó veszett el, hanem csak a megjelenítés a To-Do listában.Előre is köszi a segítséget!
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
looser
addikt
Sziasztok!
Ingyenes (freeware, gnu stb.) megoldást keresek OST -> PST konverzióra. Bármilyen kulcsszóval keresek, csak fizetős megoldások jönnek. Esetleg ismertek ilyen alkalmazást?
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
qwertly
addikt
Sziasztok! T-comos szolgáltató lelett mondva most már a UPC lett a nett szolgáltató.Kérdésem lenne,hogy a a t-com email fiókba levő leveleket,meddig lehet elérni ha már nem vagyok elfizető és lehetne valahogy tölteni,a számítógépre az ott levű levelek?És most a outlookban a gmail fiók lesz felvéve,ezután össze mossa vagy külön fogja kezelni az outlook a régi nem aktív és mostani aktív levelező fiókomat?
[ Szerkesztve ]
-
sazo
tag
Sziasztok!
Az upcmail fiókomhoz a nejem rendelkezik egy alias e-mail címmel. Hogyan kell beállítanom az Outlookot, hogy csak az erre a címre érkező leveleket lássa? Csak úgy sikerül, hogy minden levél átmegy. A Posta alkalmazásban viszont működik ...
Köszönettel:
Z
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
A régi laptopomon volt 3 fiók egy outlook 365-ben, ezeket átköltöztettem az új laposra (pst fájlokat átmásoltam, bekötöttem). Viszont a keresés funkció nem működik, nem talál meg semmit. Az idenxeket megpróbáltam újraépíteni. Valami ötlet? Köszi.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
user112
senior tag
Sziasztok!
A beérkező üzenetek keresésénél a Címzett mezőt hogyan lehetne kicserélni a Feladóra?
Nem is értem, miért nem az van alapból! Törölni lehet mezőt, de hozzáadás nincs.
Outlook 2013. -
looser
addikt
válasz user112 #7424 üzenetére
Ugyanabban a helyi menüben, ahol csak a Mező törlése-t látod, ott a Mezőválasztóval hozzá tudsz adni plusz oszlopokat. De bonyolultabban is lehet, a legalsó Nézet beállításai-nál, majd ott Oszlopok-at választva, illetve ugyanez a menü a menüsorról a Nézet -> Nézet beállításai-nál is hozzáadható.
-
pigsty
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, így 2019-ben van-e lehetőség arra, hogy egy O365 Win7-re telepített klienséből, Outlooknál (céges levelezés, O365 előfizetés)....
....be van állítva Béla, Niki, UFO User fiókja, hogy mindet tudom látni, kezelni.
Lehet-e program indítása után 1 adott fiók szinkronizálását enedélyezni? Teszem azt, csak Nikinél akarom, hogy magától küldjön/fogadjon új leveleket, eseményeket, bármit. Többi offline módban legyen, max kézzel lehessen szinkronizálni.
Félórát keresgéltem, angol,magyar nyelven,de...
lehet azt,hogy az alapértelmezett C:/user mappából egy másik merevlemez mappájába helyezni a profilt, oda rakja a *.osd filet? Ez főleg a rendszermeghajtó kímélése miatt, kis szabad helye miatt fontos. Igen, összes levelet offline fontos hogy tárolja helyben.
Részkérdés, lehet-e kiválasztott vagy összes fiók áthelyezése.
Valahogy más programoknál olyan egyszerű volt, pl The batnál, elnézést, ha gyakori és egyszerű kérdésem volt.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! 16-os verzióhoz beüzemeltem a gmail fiókomat és minden szépen gördülékenyen ment, beérkező levelek rendre át is kerültek, viszont az elküldötteket valamiért nem tölti át. Szlalomozok a beállítások között de nem találok erre külön beállítást... valaki tudna segíteni miért nem kerülnek át az elküldött e-mailek a gmail fiókból? Előre is köszönöm szépen!
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Office (Outlook) 2010-ből szeretnék 5GB (10 év) levelezést (t-online, IMAP) egy másik gépre, 2019-es Outlook-ba átmozgatni. Megvan a .pst adatfájl. Ismerem a beállításokat. Egyedül az nem megy, hogy úgy átmigráni, hogy a levelezés kvázi folytatódjon, mintha mi sem történt volna.
Jelenleg annyit sikerült elérni, hogy adatbázisként ott csücsül az Outlookban, de az új levelek az új, email cím hozzáadásakor létrejövő adatbázisba mennek.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
zsamiatt
őstag
válasz malnabokor #7431 üzenetére
csapd felül a létrejövő üres pst filet. Vagy add meg adatfilenak a régi pst.t
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Petium001
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék outlook 14(vagy későbbi)-be érkező levelek adatait (termékek) csv vagy txt file formátumba exportálni, automatikusan, napi lebontásban, pl.cikkszám alapján.
Meg lehet oldani valahogyan, vagy felejtsem el ezt a gondolatot?
Köszi
Petium
-
malnabokor
senior tag
válasz zsamiatt #7432 üzenetére
Köszönöm szépen, ez akkor is működik, ha más a fájlok kiterjesztése? Most nem vagyok gép előtt, de talán a 2007-nél POP3 beállítás volt, az újnál IMAP-ra állítottam.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
zsamiatt
őstag
válasz malnabokor #7434 üzenetére
nem
az imap máshogy tárolja. Ott nyisd meg a pst filet az Outlookba és másold át a leveleket/mappákat imap fiokba. Viszont azt azért nézd meg mennyi helyed van az imap szerveren, mert ilyenkor ott tárolódik már minden adat és nem csak a gépeden.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Eddig Windows Live Mail-t használtam, de Win10-re való átállás miatt ez már nem opció sajnos.
Megpróbálkoznék az Outlookkal, egy Freemailes email címet szeretnék hozzáadni.
Beállítom a freemail pop címét és a upc smtp címét. Kér egy jelszót.
A küldéshez nem kell jelszó, ezt Live Mailben külön be kellett kapcsolni.Itt viszont megpróbálja ugyanazt az email/jelszó párost használni az smtp-hez is, ami nyílván nem működik.
Mit csinálok rosszul? Hol tudom beállítani, hogy az smtp-hez ne kérjen jelszót?
Köszi előre is.
Üdv.
-
-
félisten
Csak egy kis helyzetelemzés, hátha tud valaki valami okosat mondani.
Valamint némi jelzés, hogy ne bízz az Outlook 365-ben se... Mert a felhő se minden.
Szóval a céges levelezés a Telekomnál volt, ők átálltak Outlook 365-re, mi is migráltunk velük.
Szuper. Na most eddig nem is volt baj, viszont kiderült, hogy az egyik kolléganő kimenő levelezése hiányos. 2018.01.17 után nagy szünet, majd 04.11-én négy darab levél, majd újabb hosszú szünet, egy darab 05.09-es levél és végül egy szakadék, amely 07.19-ig tart. 2018.01.17 előtt és 2018.07.19 után a kimenő levelezés látszólag hiánytalan. A kolléganő nem szokott törölni, archiválni (az archív amúgy üres), és a bemenő levelezésben nincs hiány. A többi kolléga levelezésében nincs gond.Helyi mentés nem volt (amúgy kiderült, hogy nem is opció, mert nem volt engedélyezve). Amikor közvetlenül az Outlook 365 admin felületről a supportnak akartak írni, átirányítottak a Telekomhoz. Ott első körben más okokból zátonyra futottam... Most itt tartunk.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
newgamer
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy egy felhasználónak kliens (esetleg szerver) oldalon az Outlook naptárban milyen jogosultságokat kell beállítani a másik felhasználó részére a naptárához, hogy hozzáférjen és értesítést is kapjon, ha egy létrehozott eseményt a hozzáadott felhasználók elfogadják, visszautasították, stb.. A naptárhoz jelenleg tulajdonosi jogosultság lett hozzárendelve. A két felhasználó egy domainban van, Exchange szerver.
Előre is köszönöm.
-
őstag
Sziasztok!
Office365-t használok, melyben az outlook hetente átmegy offline-ba. Innen kimozdítani csak office törléssel és újratelepítéssel tudom. Mi baja lehet? Jobb alul írja, hogy nincsen kapcsolat. Microsoft fiókkal be vagyok jelentkezve. Mi lehet a megoldás?
-
looser
addikt
Hahó, nem tudjátok, van megoldás arra, hogy Outlook 2016-ban több csatolmányt ki lehessen törölni egy levélből? 2010-ben próbáltam, a kapott levélből ki tudom Ctrl+klikk jelölni őket, de pl. továbbításkor már nem lehet, csak egyenként. 2016-ban pedig kapott levélnél már nem működik a Ctrl+klikk, ahogy továbbítandónál sem. Plusz még egy kérdés: van arra lehetőség, hogy csatoláskor azonnal a tallózás jöjjön be, ne kelljen lemenni az utoljára használt fájlok listáján és a végén rákattintani a tallózásra?
Üdv
-
Petium001
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem kaptam választ a kérdésemre, szeretném a kapott e-mail tartalmát exportálni xls, vagy csv file formátumba, meghatározott sorrendben. Van rá lehetőség valahogyan, vagy felejtsem el?
Köszi
Petium
-
looser
addikt
válasz Petium001 #7443 üzenetére
Ez kissé mélyvíz, mivel vizsgálni kellene a levél tartalmát, de ha mindegyik levél egyen (pl. egy webes form küldi), akkor szerintem van rá lehetőség. Itt mutat egy példát angolul.
-
Petium001
csendes tag
Köszi
Már az első sornál elvesztettem a fonalat
Webes form küldi, elvileg excel tábla, de ha kimásolom, akkor pl az egyik bruttó árat dátumnak írja, ha szummázom akkor hibának, a darabszámot 1.00-nak, ha formázom a cellát, nem változik.
Előre bocsájtom, alapokat tudok csak
Petium
-
looser
addikt
válasz Petium001 #7445 üzenetére
"Előre bocsájtom, alapokat tudok csak"
Hát sajnos én is csak alapokat ismerek, de ez így nem biztosa, hogy azt csinálja, ami neked kell, mivel ez egy excel táblázatba teszi a beérkező levelek tartalmát az előre kreált fejlécek alapján. Várjunk egy hozzáértőt :-) Mindenesetre érdekes probléma.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Mivel nem VPNen vagyok, ezt írja ki állandóan ha keresnék, levelezés hibátlanul megy, keresés meg tök jó lenne ha automatikusan a saját gépemben lévő SSD-n történne inkább a hálózati helyett, ezt lehet valahogy módosítani?
"keress inkább a gépen"-re kattintva tök jól megtalál mindent amit kell, csak egy fölösleges hibaüzenet számomra.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
senior tag
...
[ Szerkesztve ]
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám/kérdésem.
Outlook 2019-ből körlevelet szeretnénk kiküldeni, a levél tartalma mindig, mindenkinek ugyanaz, nincs semmi személyre szóló, szóval statikus.
Viszont úgy szeretnénk kiküldeni, hogy a címzettek ne lássák egymást.
Valahogyan ez kivitelezhető azon kivül, hogy egyesével kiküldjük az emaileket?Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC játékok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest