Hirdetés

Hirdetés

  • Dedikált Galaxy AI gomb az új táblagépekhez

    ma Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab S10+ és Galaxy Tab S10 Ultra kiegészítői közül több, ezek árulkodnak.

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • A gépház modding sötét oldala. (rewrited)

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    Sziasztok!

    Szeretném a segítségeteket kérni egy égető kérdésben ami kapcsolódik az OTP Bankhoz és az OTP Egészségpénztárhoz is. A következőről lenne szó.
    Édesanyám tagja az OTP Egészségpénztárnak és nincs tisztában egyértelműen azzal, hogy neki kell e adatot egyeztetni a 2017-ben hozott pénzmosás elleni törvénnyel kapcsolatosan. Én egy másik pénztár tagja vagyok és onnan jött email többször is, sőt levél is, hogy végezzem el az adategyeztetést, amit végül online az adott pénztár honlapján belépve meg is tettem. Már el is fogadták.
    A kérdésem az lenne, hogy amellett, hogy Édesanyám az OTP Bank helyi fiókjában bent volt (ahogy én is) és elvégezte az adategyeztést, van e még külön teendője az OTP Egészségénztár esetében is, vagy ezzel a feladatát elvégezte és nincs más teendője? Tehát azzal, hogy az OTP Bank fiókjában elvégezte az azonosítást, azzal a Egészségpénztárral kapcsolatban is letudta az egyeztetést, vagy van még valamilyen kötelezettsége külön az Egészségpénztárral kapcsolatban is?
    Nagy segítség lenne, ha valaki tudna válaszolni és egyben segíteni.

    Előre is nagyon köszönöm a választ, válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák