Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Videoton DB 2002 A típusú hangfalpárom. Szeretném beüzemelni rádiót hallgatni, de leszedtem a szövetet, és a hangszóróról a gumiágy lepergett. A hangszórók épek, szólnak, csak a membrán fáradt el. Mit lehet ezzel csinálni? Meg lehet javíttatni, vagy másik hangszórót kell bele nézzek? Minél költséghatékonyabb megoldások érdekelnének, de ne gányolás legyen. Ha szét lesz bontva, gondolom érdemes lesz újra szigetelni, meg apróra kitakarítani.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Rocko007
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Egyik barátommal megcsináltattam, szépen újraperemezte. Nem tudom, hogy milyen membránt rakott rá, de nem a somogyi-féle habszivacsot. A hangzása egész jó, pedig nem mai szerkezet. Viszont most az erősítője adta be a kulcsot. Hallgatom a zenét kis hangerőn, és kiapcs. Biztosítékját kivágta. Elvittem műszerészhez, mire számíthatok? Az erősítő egy Videoton AIDA...
[ Szerkesztve ]
-
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap elkészült az erősítőm, mindkét végfok kijavítva. Hibátalunl dolgozik. Köszönöm a segítséget!
-
Rocko007
aktív tag
igen, apu munkatársa volt 20 évig. nyugdíj mellett még mindig bütyköl, szerencsémre szépen ki tudta javítani. meg vagyok elégedve a régi idők nagy technikájával. a közeljövőben nem is lesz lehetőségem egy komolyabb hangrendszert építeni, így maradt a jól bevált technika. kezdek megbarátkozni vele. simán jobb ez, mint egy logitech 20 ezerért 2.1-ben. főleg hangszeres zenét hallgatok, de ég és föld a videoton javára. X210-es logival lett összemérve. nekem a vidi hangmminősége jobban tetszett, habár messze van azis a jótól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest