Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    Hali!

    Annak mi az oka, hogy bekapcsolt JavaScript mellett megáll a betöltés valahogy így:
    Opera - JavaScript enabled
    ? Elég sok oldalnál csinálja ezt, nem csak Prohardvernél.
    Ha letiltom a JavaScriptet, akkor gond nélkül betölt minden oldal (persze a használhatósága már más kérdés).

    Mint látható, úgy 30 fül meg van nyitva, de nehogy már ez gondot okozzon... :U (Chrome-nál ennél több fül mellett sincs gond.)
    Egy ideje nem takarítottam cache-t, stb., sütiket igen, de ha ez a gond, az elég gáz... :U Az Opera FF-ként történő maszkolása sem oldja meg a gondot.

    Tapasztaltatok már ilyet?
    Köszi!

    Szerk.:

    Még egy: a telepített kiegészítők (extensions) listáját csak úgy érem el, hogy a jelenleg telepített LastPass ikonjára kattintok, de nem kéne ennek elérhetőnek lennie menüből is? :F
    Elvileg ha jól tudom, kéne lennie egy külön Opera menünek is, ahogy itt írja, ezt hol is találom? Nem igazán szoktam kutatni ilyesmi után, furcsa, hogy most ez nem ugrik a pofámba rögtön. :) Chrome-nál ez is elég egyértelmű, hogy hol van. Egyáltalán nem vagyok Chrome-fan, de vannak igen furcsa dolgai az Operának. :)

    Na, még egy harmadik:
    Gmailnél sűrűn tapasztalom csetelés közben, csakis Operánál, hogy egyszer csak felugrik egy kb. 50 px-nyit az egész ablak, és lent lesz egy fehér csík. Most sajnos nincs screenshotom, de majd jól reprodukálom a jelenséget, és akkor lesz.
    Addig is: nálatok is van ilyen para?

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák