- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Mivel most rendben van a kocsim ( új hűtők, kettőstömegű, kuplung, váltó beállitva) úgy döntöttem, visszairatom a chipet a kocsimra.
Akkor nem lesz sokáig rendbe...
Nekem is volt egy 110 LE -> 136 LE chip a vasban, így vettem , nem is tudtam, hogy meg van piszkálva. Olyan 2000-2500 között 3-asban vagy 4-esben mindig nagyon csúnyán elkezdett kelepelni a kocsi, de húzott mint az állat. Elvittem pár szerelőhöz, de mindenki csak a vállát vonogatta, főleg, hogy a motor nem hidrotőkés, hanem a hagyományos szelephézag állítós. Mindenki azt kérdezte, hogy gyenge, rángat, elmegy az ereje? Nem, semmi probléma sincs a vassal, csak a hangja. Akkor hangosítsam fel a rádiót
Aztán vettem egy MP3-as fejegységet és el kellett vinnem beleíratni az autóba. Ott vette észre az Opel-guru, hogy piszkált a motor. Kértem, hogy írja vissza a gyári programot. Azóta nem kelepel (annyira) a motor a fenti tartományban és sokkal halkabb is lett. A fogyasztás maradt 5.1. És ami a lényeg!! : azóta nem láttam minden Opeles mumusát:Viszont ha a klímát bekapcsolom... Na, azt eléggé megérezni.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...