- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Nekem mindig "1.8-2.0" motoros autóim voltak, a családban, kollégáknál mindenki másnak 1,2-1.6-ig. Városon kívül szinte 0 a különbség, belül pedig 0,5-1 literig. Nem is értem honnan jön ez az előítélet, hogy biztosan "zabál" ugyan az az autó, 1 icipicit nagyobb motorral? Nem hinném, hogy az 1.8-as, 3 decinél többet enne, ugyan olyan körülmények között, ugyan abban a kasztniban. Az biztos, 1,2-1,4-est ne vegyen, ha 4-5 fővel használja az autót és klímázni is szeret. Ha pedig hosszútávon jár vele és szeret kicsit is tempósabban haladni, biztonságosan előzni, akkor is inkább a nagyobbak között keresgéljen. Véleményem szerint, az 1.6 16V az elfogadható belépő szint a G Astránál. Kellően mozgatja, és nem kell üveghangig forgatni előzésnél.
B Vectra minimum 1.8, bár én a 2.0-tól sem estem szét. én inkább szeretem a nyomatékot 1 autóban, mint a lóerőt, azt meghagyom az üveghangon közlekedő hondásoknak, ne kelljen má 2500-nál csúsztatni a kuplungot, ha Pécsen felfelé kell elindulni 1 lámpánál 40 fokban klímával
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...