- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Relaxing
tag
válasz micafighter #1199 üzenetére
Nem rosszak bár egy kicsit exclusivabb flip tok lene az igazi. Nekem a gyári Z2 tokja tetszik nagyon.
Az első fólia szerű lap vajon üveglap vagy csak sima fólia mert gyanúsan olcsó
Még a víztiszta hátlap tok is tetszik, lehet egy ilyen kombó lenne a legjobbBakker - micsoda gubanc!
-
N@idia
őstag
Elvileg innen is lehetne rendelni nezte már ezt vki [link] paypal lehetőség is van
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
micafighter
nagyúr
Megbízható bolt, van paypal is, az ára se rossz, ha azt nézzük, hogy nálunk majd 269 / 299 € áron adja az OPO. Viszont a 269 / 299 € -ben benne van (lesz) EU gar és a vám, a minidealről rendelve pedig kínai gar-od lesz, ráadásul mivel valoszinüleg honkongból jön, így rájön +27% áfa + pár százalék vám. Ha pedig a 380 $-ra rájön még 30% adóteher akkor már annyira nem jó ár. Vámolva kb 116ezerre jönne ki minidealről a 16GB-os. Mondjuk az itteni árakhoz viszonyítva még az is jónak számít.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz micafighter #1203 üzenetére
És mikortól lehet EU-n belül megrendelni úgy,hogy Eu- gari legyen és vámot sem kelljen fizetnem mert 300euro az kb 90.000ft korrekt ár lenne...
-
micafighter
nagyúr
Most jelenleg csak meghívóval tudod, és mivel Magyarország még nem "támogatott" ország, ezért közvetlenül Magyarországra még meghívóval sem lehet rendelni sajnos. Úgy lehet megoldani, ha van rokon mondjuk Ausztriában vagy Németországban, vagy másik EU országban : [link].
Másik lehetőség egy csomagtovábbító szolgáltatás igénybevétele. Van ilyen pl 15 € -ért DHL futárral házhoz viszi a csomagodat Németországból, amiben biztosítás is van a csomagod épségére. Tehát ha van meghívód, 299 € + kb 10 € az OPO szállítási költsége, + kb 15 € ha egy ismerős vagy egy csomagtovábbító cég továbbküldi neked. Így 325 €-ből jön ki s 64 GB-os global verzió EU garanciával és vámmal együtt, hogy Magyarországi címre érjen. Viszont ehhez meghívó kell.
Még kb 2-4 hónap mire bevezetik a preorder rendszert, amivel meghívó nélkül is lehet rendelni, viszont az még mindig kérdéses, hogy mikorra lesz támogatott Magyarország. De valoszinüleg 3-4 hónap múlva az összes EU ország "támogatott" lesz.
Amit webshopok oldalán látsz eladó Oneplus One azok kínai verziók. Kínában meghívó nélkül, szabadon lehet venni, azt árulják a boltok.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz micafighter #1205 üzenetére
Értem,akkor marad a várakozás köszönöm a tájékoztatást
-
N@idia
őstag
válasz micafighter #1207 üzenetére
Nem akarom lecserélni mellé szeretnék egy másikat
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz micafighter #1209 üzenetére
A HTC-t nem adnám oda semmilyen kínai telóért,eszméletlen jó telefon lett szeretem,de ha ne adj isten erre kerülne a sor gondolok rád
-
Nordic
Közösségépítő
válasz micafighter #1205 üzenetére
2-4honap a preorder? Basszus ez azért elég beteg...
-
micafighter
nagyúr
Nem úgy értettem, hanem 2-4 hónap múlva lesz lehetőség a preorderre. Azt, hogy pontosan mennyit kell várni majd, azt nem lehet előre tudni, szerintem 1-2 hét lesz a preorder várakozási idő, akinek pedig meghívója van, annak nem kell várni, azonnal küldik.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz micafighter #1213 üzenetére
Pont így értettem én is...kizártnak tartom, hogy idén még lesz ilyen telefonom EU-s garival. Mire itt megjelenik már el is felejti mindenki azon a pár érdeklődőn kívül.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Hivatalosan azt mondták, hogy előre láthatólag Q3-ban lesz bevezetve a preorder, vagyis július-augusztus-szeptember. Már ugye Q3-ban vagyunk, de szerintem biztosabb a szeptember-október-november, ha azt vesszük figyelembe, hogy eddig nem minden ment nekik a terv szerint. A gyártási kapacitásuk most már többszöröse, mint előző hónapban, és augusztusban még tovább fog nőni, így szerintem lesz lehetőségünk még idén EU garisat szerezni. Csak az a kérdés, hogy mikor lesz rendelhető közvetlen Magyarországra.
-
MartOOn
addikt
válasz micafighter #1215 üzenetére
Mire legyartjak elavul... Addigra lesz más. Sajnos ez egy tul szép mese volt. Aki akar biztos tud majd venni egyet... Valamikor... De addigra mar reg nem lesz se flagshipkiller se akkora durranas de meg csak egy bestbuy se...
De ilyen akciot en is tudok... 2het mulva bejelentek egy kamu telot egetvero hw-el majd kb fel ev mulva elkezdem maaaajd felvenni a preordereket... Es maaajd aztan karacsonyra bejelentem hogy inkabb megsem gyártom le nagy mennyisegben. Bocs.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Nordic
Közösségépítő
válasz micafighter #1215 üzenetére
Hát kb ez is nevetséges, hogy Mo.ra sem rendelhetem. Nem azért, van ismerősöm külföldön(Anglia) ,akivel meg tudnám oldani, de akkor is...tiszta vicc. Asszem néznem kell majd mást(kb bejelentés óta várom), mert legkésőbb szeptemberben már cserélni akarok(most is cserélném, de nem fogok ázsiából rendelni, amilyen szerencsétlen vagyok tuti szar lenne az én példányom).
-
micafighter
nagyúr
válasz MartOOn #1216 üzenetére
Tényleg elkéstek viszont ha túléli a cég és jövőre lesz kettő, hasonlóan jó ár-érték arányban az akkori legjobb hardverrel, és nem lesz invite-os szórakozás hanem egyből lehet venni a telefont, akkor szerintem megérte ez az egész. Szerintem az egész Oneplus One egy nagy bétateszt a részükről.
-
micafighter
nagyúr
Szerintem amint lépést tudnak tartani a kereslettel, nyitnak új országokba. Logikus lépés lenne a többi EU országgal kezdeniük, mivel logisztika, vám stb már megoldott. Szerintem egyetlen ok amiért nem nyitnak még pl Mo.-ra, mert így sem tudják még kielégíteni a keresletet. Egyenlőre.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz micafighter #1218 üzenetére
Viszont ott van a nagy HA...azért ilyen hírveréssel is csak egy rétegnek fáj a foga, mert a nagy piac még mindig azokból az emberekből áll, akiknek csak a Samsung/Nokia/LG létezik. Akik ennek ellenére kitartottak a O+O mellett, az már nem mondható nagy tömegnek, igazából csak egy kis csoport. Így viszont nagyobb eséllyel lehet bukta, mint siker ez a meghívósdi. Többet ért volna csak egy sima előrendelős rendszer, és közölni, hogy mindenkinek rendelhető, és ekkor meg akkor start, osztás előrendelési/időrendi sorrendben, ahogy a készletek engedik és kész. Ez a meghívósdi, minden csak nem jó dolog.
Az hogy nem nyitnak Mo-ra kb letojom, mert egyelőre sehova sem nyitnak EU-ba.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Nálam lassan mar feszegetik a Nyuszika és a fűnyíró esetét.
-Tudjátok mit? Bszatoktimegatelefonotokat! Veszek mást. Osztnyasgem...HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
micafighter
nagyúr
+1 ok az 1+1 mellett: franco kernel elérhető rá. Aki nem ismerné, Francisco Franco egy igen tehetséges programozó/fejlesztő, a főleg nexus készülékekre kiadott franco kernelei nagyon népszerűek, ugyanis a tapasztalatok alapján nagy mértékben növeli a készülék üzemidejét, a teljesítmény korlátozása nélkül. A hatékonyságjavulást az android kernel optimalizálásával éri el. Röviden Franco kernelének a használatával az 1+1 amúgy is jó üzemidejét tovább javíthatjuk.
Akit esetleg érdekelnek konkrétumok: [link]
Akit mégjobban érdekel, annak itt a githubja is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz micafighter #1224 üzenetére
április 23. regeltem. akkor nekem kellett volna kapnom. hmmm . semmit barátom. hazudni azt tudnak a gyökszik....
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
micafighter
nagyúr
válasz leslien #1226 üzenetére
,,kezdték el kiosztani" -> tudtommal nem kap mindenki egyszerre. Most kezdtél el, és folyamatosan küldik ki a meghívókat, talán regisztrálási sorrend alapján, de ebben nem vagyok biztos, hogy még más szempontot is figyelembe vesznek-e (pl fórum rang, hozzászólások / like-ok száma, stb).
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz micafighter #1227 üzenetére
Nagy szop@tás ez az egész...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
törölt tag
válasz micafighter #1227 üzenetére
Elvileg regisztrációssorrendben megy, azt írták még régebben. Én is most kaptam egyet.
-
-
LógaGéza
veterán
válasz micafighter #1232 üzenetére
Akkor hamarabb kapok mint te, mert én 106130
Mondjuk az egy kérdés, hogy csak azok kapnak, akik hivatalosan lefedett országban laknak, vagy mindenki sorban?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
micafighter
nagyúr
válasz LógaGéza #1233 üzenetére
Szerintem mindenki kap, mert 24 órád van felhasználni a meghívót, aztán tova száll a következő embernek a sorban, ha nem használod fel. Szóval így akkor sem "állnak" a meghívók, ha olyanok kapnak, akik nincsenek lefedett országban.
Ugyanakkor érdemes előkészíteni a pénzt egy aktatáskába, mert ha kapsz meghívót, akkor 24 órád van felhasználni
Úgyhogy ha úgy adódna, sheratan fórumtársunk megosztja itt a topiclakókkal a meghívót, akkor az fogja tudni egyáltalán felhasználni akinek kéznél van a pénze.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz micafighter #1234 üzenetére
És mennyi idő van továbbküldeni? Értem azt, mint Zoli_007 kapott, megvette, kap majd elvileg pluszokat, és azokat is 24 órán belül kell továbbküldeni/felhasználni?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
micafighter
nagyúr
válasz LógaGéza #1235 üzenetére
A továbbküldhető meghívókat nem tudom, mennyi idő lesz tovább küldeni, aztán mennyi idő lesz felhasználni. Én úgy tudom, hogy még nem kezdték el ezeket kiosztani (tehát még nincs róla tapasztalat) de erre a hónapra ígérték, tehát bármikor esedékes lehet. Egyébként a storm invites nyertesek eredetileg 3 meghívót kaptak volna, de mivel csúszás volt a rendelés teljesítésénél, ezért mindenkinek 5öt ígértek.
Valoszínűleg 24 óránál több idő lesz, feltételezésem szernit legalább 2-3 nap, mert a 24 óra szerintem azért ilyen pörgős most, hogy minél hamarabb eljusson azokhoz a jelenleg kiosztott meghívók, akik meg tudják rendelni.
Sok a "szerintem", ezekeről nem nagyon találtam hivatalos infókat.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz micafighter #1232 üzenetére
április 23. 13570. sztem jövő héten kapok...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kano
nagyúr
Hol látom, hogy hányadik számú vagyok?
Ugye jön értesítés a mail címre is, ha kap valaki meghívót?
Zoli_007 fórumtárs megkapta már a telefont?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Zoli_007 #1241 üzenetére
Na, az már jóóóó.
És nem kaptál a rendelés után semmilyen meghívót?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz micafighter #1243 üzenetére
88508 Jézusom...
Azért köszi.
micafighter
Ígérnek ezek mindent, de semmit sem tartanak be...[ Szerkesztve ]
-
Farcy
csendes tag
Jelentem meghozták az OPO-mat! Egyből toltam fel rá a CM-et, pár percre rá meg jött a frissítés és tökéletes minden, szépséges kis dög. A dobozt és a tartozékokat holnap kapom. Gyönyörű kamera, kijelző, hatalmas hangerő, szuper kezelhetőség, na meg az anyaghasználat. Nagyon bejön. 3G tökéletesen megy, 4G hálózatba még nem tartózkodtam, de annyira nem is vágyom rá.
Bárkinek bármilyen kérdése van, csak nyugodtan. Amúgy hozattam egy kínai ismerőssel, szóval kínai verzió.Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
-
Farcy
csendes tag
válasz micafighter #1248 üzenetére
Köszönöm szépen! Úgy lesz! Picikét nagy a kicsike, de hozzáfogok szokni!
Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest