Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    válasz tildy #19965 üzenetére

    Menni kell az embernek az almai utan,egy eleted van. Mawyxet sem ertem, siman kijohetne... Kozepfokon tud angolul, eleinte meg lakhatna akar nalunk is....
    Ezt eddig nem mondtad ;]

    Nekem is volt mellékjövedelmem, de szinte teljesen leállt, a belefektetett lóvé örülök ha épp visszajön belőle és legutóbb majdnem rá is csesztem, mert felhívott valaki telefonon, amikor oda van írva, hogy NE tegye. Mivel munkát keresek be van kapcsolva a telefonom rezgőn melóhelyen, megcsörrent, azt hittem interjú, felvettem, de nem az volt és a főnök meg pont akkor arra járt, örülhetek, hogy nem rúgott ki a mobilozás miatt és mindezt 2ezer ft mellékesért, amiből maradt 1500ft.

    Egyébként úgy van ahogy tope mondja, nem adjuk fel, próbálunk továbblépni, de akkor ahogy látom keveset fizetőbbre nincs értelme, mert mindenhol bunkó a főnök, valószínűleg ott is az lesz és ha már ígyis-úgyis el kell viselni valamiféle "terrort", akkor azt inkább több pénzért a jobb.

    tildy virágárus beszólása is tetszett, szerintem tényleg ez lenne a lényeg, hogy megtalálja az ember azt a foglalkozást, amit szeret vagy legalábbis nem gyűlöli, mert úgy nincs élete. Csak abból meg is kéne élni valahogy.

    A másik meg hogy egy fillér nélkül külföldre se lehet menni meg munkahelyet feladni se. Ha valakinek annyi a fizetése, hogy ki van centizve, mondjuk még meg is tud belőle élni, kijön minden prímán, de ha egyetlen homokszem kerül a gépezetbe (pl a villamos művek elírja és többet kell fizetni 10k-val, vagy rendkívül befizetés társasháznál pl kéményfelújításra lakásonként egy 100-as), akkor már egyből adóssága keletkezik, ami elég durva mértékű is lehet.

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák