- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
pohár
félisten
Kalinkának van íze
Meg érzed hogy alkohol...
És ezt elnyomja a cetromlyéGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kételkedem
addikt
Tegnap az egész családot feltöltöttem napenergiával.
Kimentünk Szlovákiába, elverni a maradék koronánkat. Hazafelé Sátoraljaújhelynél túráztunk. Hazánk leghosszabb libegőjével akartunk "utazni". Mivel az ottjártunkkor nem működött, így hegymászás volt a program. Hideg volt de gyönyörűen sütött a nap. Egyébként itt építik Magyarország leghosszabb nyári bob pályáját, remélem nyáron már ki is lehet próbálni.
Kellő számú érdeklődő esetén rakok fel képeket[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
Sajnos az OMV kúton, ahol tankoltam szerény volt a sör választék. Kelt, Kozel Prémium és Staropramen került a kosárba.
A lelkes érdeklődésnek engedve este felteszem a képeket.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bolondember
MODERÁTOR
hű, nemtom - ex jön, h megszereljük a gépét este (ugye, mikor máskor dolgozik este 7ig, mint ma... )
amúgy napi ütős tecsővideó (nem zene, fun, kattincsá' nyugodtan!)
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
BlacKSouL
addikt
Ha 3 Hummer beállna mellé jó szorosan, mondjuk annyira hogy mind3 a saját felfestésének megfelelően, és lehetőleg jó nagy lendülettel akkor vajon derengene valami a gazdájának? Nem. Biztos vagyok benne. Ez az az embertípus, akinek az agytekervényei ilyen egyenesek. Nincs benne elágazás. Se kanyar. Se felfestés. Se fény.
Ilyenkor érdemes lenne kihívni egy útépítős brigádot, és némi borravalóért felfestetni rá a csíkokat jó vastagon. Én még a deret is vállalnám hogy lekaparom óvatosan drótkefével hogy jól megtapadjon.
Egyébként azért állt így, hogy nehogy nekinyissa valamelyik másik egysejtű szemesostoros az ajtót, és megkarcolja a fényezést. Nem is sejti hogy pont ezzel vonzza oda a karcolásokat, csak nem ajtóval. Esetleg ki lehetne hozzá hívni a rendőröket, hogy alighanem lopott, mert gyanús helyen parkol, és gyanús a rendszám, és gyanús minden.
Na mindegy.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Viszlát
addikt
Na de neked van laposod, úgy könnyű. Én nagyon élvezem, hogy van a telóban wifi, így bármerre járok, a legszükségesebb dolgokat el tudom intézni ingyen. No meg 2 GB-os memóriakártyát adtak hozzá, így a zenéknek is bőven van hely...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
venember83
nagyúr
Teljesen.
Kolombusz: Közben természetesen beugrott a Nokia 8800 kinézete, szerintem a legszebb telefonok egyike. Csodálkozom, hogy nem villant be rögtön a képe, a fémes telefonok nagyon tetszetősek nekem.
Pls help, sürgős, de lusta vagyok keresőt használni, visszaolvasni, első hsz-be belenézni.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
Wow, nem is kellett olyan sok idő, hogy eljöjjön a sárkány. És még torta is van? Nahát...
Egyébként a kicsi pingvin segít, hogy megteremtsük a helyet a sárkánynak.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Pisztillus
senior tag
Növekszik a megfázások száma is, ez a nyirkos, ám fagyos idő kimondottan jót tesz...
Bon3ss: Van bizonyos fokú pánik is az emberekben, a régi beidegződés: új év, új (magasabb) árak. Az más kérdés, hogy a támogatott szerek között januárban nem lesz drágulás, de ugye a hagyomány...
Amúgy az a gesztenyés alagút jól néz ki, biztosan nagyo fini lehet! Gratulálok!Pohár: Nevem Senki...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest