Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz bzoley #19108 üzenetére
Azt azért erős tulzásnak tartom hogy ócska
Ha zavar a vertical banding, akkor ne nézz semmit, mert LCD nél is van, mondjuk ott még bevilágítás is van
Ez egy olyan dolog amivel egyenlőre együtt kell élni, ugyan úgy van az 1 milkás tv be, és ugyan úgy van a 100k-ban
Ha a többi pozitívumát nem tudod értékelni, akkor egyszerűen nem a te tv-d
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz daneel_hu #19462 üzenetére
Pont hogy nem mutatja, mert CNN esetében 1 éven belül nem igazán ég be ha pl minden nap nézed pár órát, de 2 év alatt már igen
2018 as modellek pár hónapja vannak porondon, a 2017 es modellek 1 éve a 2016 os meg már 2 éve +-
Csak azt akarom mondani, hogy minél régebb óta van haaználatba annál nagyobb az esélye a beégésnek, szal ilyen kérdőívvel nem lehet meszemenő következtetéseket levonni
-
bandi0000
nagyúr
válasz Pro Koryak #19779 üzenetére
Igazából az LCD nél is bele van írva ugyan ez, de ez akkor is tv, beleírhatnák azt is, hogy ha túl sokat használod és elromlik, akkor nincs gari, de ez hülyeség
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz daneel_hu #20517 üzenetére
Azt kell itt felfogni, hogy az LG bele írta a gariba,. hogy a beégésre nincs garancia, ez benne van LCD tv esetén is, ugyanakkor szakmailag kifogásolható ez, mert nem egyértelműen fejezi ki, hogy mennyi az a hosszú ideig nézés
Nyilván ezért is, és jóindulatból is cserélik ezeket a paneleket, nem tudni meddig, bár ha a szövegből indulok ki, akkor mindig fogják cserélni, DE senki se fog neked vagy másnak garanciát vállalni erre, mert ha itt azt mondja jóska pista hogy cserélik, de mégse, akkor mi leszünk a hibásak
100%-ig biztosan beégés mentesség akkor lesz, ha nem lesznek statikus tartalmaid
Nyilván igazad van, hogy a TV adás az rendeltetés szerű használat, ugyan akkor ez is okozhat beégést, user errorról szó sincs, csak ha nem figyel oda az ember a statikus tartalomra, akkor fogadja el a beégés veszélyét, és ha véletlen megtörténik akkor ne szidja a topicok, gyártót, tv-t
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek szándékosan van lg tv n blokkolva böngészőn keresztül az HBO GO? Ugye az appon nem lehet közvetlen elő fizetni ezért akartam akkor böngészőn nêzni
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz Secretknight #22333 üzenetére
Ugyanezt mondták a samu telókra is az Oled panel miatt, hogy majd nem cserélik, de a mai napig cserélik őket
-
bandi0000
nagyúr
Lg-sek, pláne 7-es széria
Nekem oylat csinál a távirányító, hogy ha váltogatok az adások között, és nézem X percig, aztán váltanék csatornát, ha nem tartom a tv fele(eltakarom pl), akkor 3-4-szer is meg kell nyomni a gombot mire reagál,de persze ezután már ki is mehetek a szobából, akkor is érzékel, ha a tv fele tartom akkor rögtön reagál
nyilván wireless vagy hasonló módon kommunikál, ezért fura nekem ez a máködés, mert az elődje 42La660S nem volt ilyen, azt bármikor takaró alól is irányíthattam, nem tudom hogy a technika ilyen, vagy nekem szar valami?
Bár nem lepődnék meg ha energiatakarékosság, vagy más miatt csinálná ezt
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Tapasztalt már valaki hang megszűnést 1-2s-re a tv-n ha hdmi eszközt használ? Vagy csak a HDMI kábel minőségére lenne érzékeny a TV?
Emlékeim szerint valamelyik hdmi kábellel sokszor elment a hang pár s-re de most is csinálja, pedig különböző eszközökről beszélünk, illetőleg egyik esetbe a TV-re megy a hang, másikban meg a házi mozira megy ki
55B7V
-
bandi0000
nagyúr
válasz Akhilles01 #26552 üzenetére
nehogy azt hidd, ha nem csak 1 játékkal játszol akkor sztem 2 év kell h beégjen
Én minden nap játszok rajta már 1 éve de még nincs beégés
-
bandi0000
nagyúr
válasz Akhilles01 #26554 üzenetére
Jah jah eléggé az idegeire mentem mindenkinek itt annak idején, ami mostanában zavaró az a függőleges sávosodás sötétebb részeknél, tv nél nem igen zavar, csak pont az egyik játék 70% ban sötét...
Na persze ezzel se kell foglalkozni mert a többi dologban bőven kárpótol a tv
Ne foglalkozz vele, jelenleg és talán a jöbőbe is cserélni fogják a panelt ha beég, én annak idején jó pár 100 óra fortnittal megküldtem, de nem volt baj, a tesztek szerint 2000 óra után jelentkeznek a beégések a statikus elemek miatt
De pl a comedy central logója se maradt ott még pedig annál is 1200+ óránál tartok
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz Akhilles01 #26559 üzenetére
Mindig is jelen volt, elvileg mindegyik Olednél, balamelyiknél jobban valamelyiknél kevésbé, elvileg ez is garis dolog, de annyire nem izgat, főleg hogy ugyan így de más formában lcd/led/ips tv nél is jelen vannak
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz Akhilles01 #26588 üzenetére
ha nem hagyod rajta ugyan azt a feliratot órákig akkor nem
-
bandi0000
nagyúr
igen, ott marad szellemképesen, asszem van 1-2 kép róla itt is
2 éven belül jelenleg cserélik a panelt ha beégne, de kár rágörcsölni ennyire, én se vigyázok a tv-re és 1 éves, ha beég akkor cseréltetem a panelt, nem leszek túl népszerű ezzel, de ez elsődlegesen TV amibe beletartoznak a tv adás nézéseik, amiknél színes logó is van, beletartozik a konzolozás ahol HUD-ok vannak, szóval lehet kikímélve adást nem nézve, vagy belenagyítani mindenbe de akkor elveszti a lényegét
-
bandi0000
nagyúr
válasz Akhilles01 #26606 üzenetére
magára a pixelre kell gondolni, ha kiraknál egy teljesen fekete képet, aminek a közepén van 1 db piros pixel, akkor az az 1 pixel x idő múlva kimúlna, mert elhasználódott, értsd úgy, hogy hasra ütés szerűen (ez hülyeség) de ha bír 1 db pixel 5000h-t, akkor tök 8 hogy milyen statikus tartalommal, de ha eléri, akkor beég
-
bandi0000
nagyúr
válasz daneel_hu #26619 üzenetére
bármelyik tv, csak ne kapcsold be
Nekünk egy alsó kat Led Lg-nek ment ki most a háttér világítása 3 éven belül, én azt hittem ezek sose mennek tönkre,pedig de, és a régi mondás még mindig tartja magát, hogy a régi mindig jobb, első led lcd lg-m az most közel 7 éves, és azon kívül hogy ocsmány a képe mai viszonylatban nagy baja nincs
helgi: Csináld azt amit én, ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, ugyan így fostam és kikészítettem a társaságot, aztán megvettem egyet promócióba 5 év garival, és még 2 napig őrlődtem, mert fostam hogy beég, és nem javítják, aztán utánajártam olvasgattam, és összecsomagoltam, hogy vissza viszem, mire találtam valakit aki eljönne velem dél után, addig addig nézegettem a dobozt, hogy beleszartam, mert annyira tetszett a kép, hogy nem volt szívem vissza adni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest