- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nyomtató topik
- SSD kibeszélő
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Solar Eclips #11 üzenetére
21"-ra az 1080p szerintem teljesen jó, 24-re viszont tényleg kevés, oda már inkább való az 1440p.
-
Solar Eclips
tag
2024ben Full HD felbontás
-
Robitrix
senior tag
Azért egy DP csatolót tehettek volna rá. Az asztali gépeknél és videokártyáknál manapság a DP a jellemzőbb. Tipikus a 3 DP egy HDMI. A notebookoknál van főleg HDMI.
-
Meridian
senior tag
De hát ez nem is zöld..! Ez sötétszürke!
-
Kbali
nagyúr
Pont erre utaltam: ha világos, sokablakos az iroda, akkor a 250-es laptop monitoromat próbálnám mindig feljebb húzni, de kb. a sötét szoba/éjszaka kivételével maxon kell járassam, hogy lássak rajta valamit. A külső monitorok is ennyit tudnak csak sajnos a cégnél. Ha délután besüt a nap, hiába mattak, sötétíteni kell, mert nem látunk semmit.
-
tlala
addikt
6 bit+FRC panel. Haladó.
-
PuMbA
titán
Pedig a 120 cd/m2 egy elég jó középérték. Este nekem a 120 cd/m2 már kicsit sok, fárasztja a szemem még nagy villanyfényben is. Mozikban nem véletlenül szokott akár 80 cd/m2 is lenni a teljes sötétség miatt. Nappal meg az esetek többségében tökéletesen jól látom a képet, persze nem közvetlenül az ablak mellett. Sokat számít a monitor bevonata is, hogy mennyire tükröződés gátló.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Szimpatikus, kéne egy ilyen 21"-os változatban.
-
Kbali
nagyúr
Nem is értem ezt a 120 cd/m2 körüli belövését a fényerőnek (kevesebb, mint a max fényerő fele). Ha ilyenre állítom a monitort, akkor egy közepesen világos szobában/irodában sem fogok látni belőle kb. semmit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Word topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- Szólánc.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...