Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • poolbig

    aktív tag

    válasz Tikakukac #19003 üzenetére

    De, reál területen dolgozom. :DDD
    Ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy nekem még nem volt rossz tapasztalatom és ebből adódóan piti problémának vélem ezt a nyelvi fájl kérdést. Ennek inkább a makacsságomhoz, ahhoz, hogy szeretem magam megtapasztalni a dolgokat (még ha rosszak is) van köze, ami emberi tényező, nem képzettségfüggő. Majd ha lesz rossz élményem, akkor onnantól kezdve én is fújolok egy ilyenre. Ha meg visszajön románul, akkor átállítom angolra és kész, a román doksit meg lefordíttatom a Google-al. :D
    S, mint említettem nekem megéri azt a pár 10 ezres mínuszt, hogy időnként belépek az órám mappaszerkezetébe, nem érzem szívatásnak. Lényegében maradhatna angol is, de ha már megoldható a magyar nyelv, miért ne? :)
    Amúgy nyugtass meg, hogy azért szerinted is megjavítják akármilyen forrásból lett beszerezve, nem fogják 2-3 szoros szorzóval számolni a javítási összeget, vagy esetleg kivetett páriaként visszaküldeni, hogy ők aztán ehhez hozzá nem nyúlnak, mert a csúnya, gonosz, "kitudjahonnanszereztebe" webshopból volt vásárolva.
    Ez utóbbi kérdésem csak költői, nem kell rá válaszolni. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák