- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
-
-
envagyok
veterán
Nem beleugatásképp, de a próbagari az én értelmezésemben szétszedés után elszáll.
Ugyanúgy ahogy a gyártói garinál is.
Max akkor tartom korrektnek az eljárásod, ha szétszedés-pasztázás előtt egyeztettél az eladóval, hogy belefér-e a próbagariba.
De minimum az, hogy megírod neki.
Nem állítom hogy béna vagy, és valamit elszúrtál a pasztázásnál, de előtte jó darabig nem volt gond nálad se, és évekig ment a kártya, utána meg hamar beszart.Sajnos az ember nem tökéletes, főleg ha nem ez a szakképesítése, követhet el hibákat, még ha nincs is tudatában annak.
[ Szerkesztve ]
-
XDModesty
aktív tag
Egyetértek envagyok kollégával. Probagarancia arra vonatkozik, hogy megkapod az eszközt, és mukodokepes. Nem romlik el a gépedben egy hét alatt.
Amennyiben a hőmérséklet ennyire zavart, ott lehetett volna az opció hogy ezt hibaskent visszakuldd.
Onnantól hogy szetszedted, ezer dolog történhetett, és semmilyen módon nem vonható felelősségre az eladó, aki hibátlanul használta, odaadta valakinek aki valamit mokolt vele és tönkrement.
Szerencsétlen helyzet nagyon, de sajnos én csak azt látom megoldásnak hogy egy szakember véleményét kéred ki. Én egyébként hasonló dolgokért nem veszek soha hivatalos garancia nélküli terméket. -
-
envagyok
veterán
Az lehet hogy így volt, de én visszaküldtem volna ahelyett, hogy nekilátok szétszedni.
Érdemes be-be lesegetni, mert azért látni ezeket.
Múltkor a retró gyűjteményembe jött egy "jó állapotú" 8800GTX. Oldalról belestem, láttam nincs gap pad a ram és a hűtő között.
Már ment is vissza.
2 okból: 1: nem jó állapotú, 2: ha így használták kinyírták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest