- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz rambustibi #10148 üzenetére
De magával az ASUS-al van tapasztalat bőven, és az utóbbi időben nagyon sok a negatívum, lapozd csak át a topikokat.
Ja, igaz, én is kupaktalanítottam már pár procit, 4790K-nál ez kimarad, és tökéletesen teszi a dolgát így is, csak nem LinX-el kell gyilkolni, ennyi a titka...
(#10149) norb55: Nyugi, nem lesz vele gondod, csak méreg drága, ennyi baja van...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Joshi
titán
Igazából elég konkrét ellenérvek vannak az Asus ellen, mint az irreálisan magasabb ár és az átlagos hűtés. Ha ennek ellenére az kell a usernak, akkor vegye meg.
-
Modst3R
senior tag
bocsánat, javitanék. vettek már páran 980tiből matrixot/strixet, annak ellenére h mi nem javasoltuk, csak érdekes módon megvétel óta nem hallani róluk...érdekes....nagyon érdekes....
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Tomdriver
őstag
"Nem kell foglalkozni az elhangzott negatív kritikákkal."
Így van, had vegye! De hát ha van ennél jobb és ajánlottabb kártya, miért tenné?
Persze próba szerencse, kívánom törje meg a sort és váljon be.A magam részéről most csak Giga xtreme-t (a vizhűtésű változatot, ami alapjában ua. mint players111 fórumtársé) venném illetve ez az a kártya, amire lecserélném most a Zotacot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest