Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alu

    senior tag

    válasz #81556480 #16671 üzenetére

    Szerintem akár az is lehet.. valami program ütközés, de erősen kétlem, ha win indulásakor is kifagy.. bár, lehet, hogy épp akkor akar betölteni valamit, de nem sikerül neki és lefagy.. Proci fel van húzva, vagy alap órajelen megy?

    Próbáld meg ezeket a programokat, amiket fsb mondott, ha azzal se jutsz semmire, akkor valahogy le kéne tesztelni vagy a kártyát vagy a gépet egy másik kártyával...
    Ha beviszed egy pc szervizbe, biztos le tudják neked tesztelni akár a vga -t másik gépben, akár a gépet másik vga -val.. de sajnos -szerintem- nem lesz ingyen.. :(
    Esetleg próbálj meg szerezni egy másik vinyót, arra dobj fel egy op rendszert és nézd meg, hogy azzal megy-e.. (csinálhatod a tiedén is, csak utána macera van a programok visszarakásával, játékok mentéseivel, stb... főleg, ha így is sikertelen lesz a dolog)
    A kártya mennyire melegszik fel, amikor lefagy a gép? vagy a lefagyás előtt?
    Mielőtt lefagy, normál órajelen megy a gpu? Nekem már volt olyan, hogy 50MHz -n maradt a Gpu, amikor Full Screen -be tettem a videót YouTube-n és frankón becsíkozott a kép, olyan volt, mint ha megadták volna magukat a memóriák, gép lefagyva, teljes K.O. Reset és már jó is volt..
    Tápodon van 2db Pci-e 6pin -es vga csatlakozó? Próbáld meg megcserélni a két csatlakozót.

    λŁƯ™

Új hozzászólás Aktív témák