- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
Ígéretes kártyának bizonyul.
Lehet meg lesznek nálam is a 295 utódai.Viszont azt nem értem, hogy ki fog 465öt venni? Hisz az 1Gb-s verziója talán jobb is
-
TTomax
félisten
Alulfeszeltem őket... 60 fok fölé nem megy a gyári órajeleken így,és a venti marad 40%-on...ejjh de tetszenek...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
-
gainwardgs
veterán
Jó kis kari főleg a gainward gs glh 800mhz gpu, 4000mhz ddr5 xdxd
-
TTomax
félisten
válasz gainwardgs #55 üzenetére
800-850-et mindegyik 460 megy... a 768-ok akár 900-ig is... az 1G-ek olyan 850-870-et... persze mindez fesz kérdése,meg szerencséé is,ki lehet fogni rosszabbat és jobbat is.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
460 SLI--- AvP bench
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2010-07-17 @ 23:52:26
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1920 x 1080
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 8173
Average Frame Time: 12.8ms
Average FPS: 77.9Use command-line option '-logframetime' to report performance frame-by-frame.
-
Sárpac
nagyúr
Most néztem egy Gainward GLH tesztet ott is ollózva vannak az eredmények, de igazából a fogyi adatokra meg melegedésre voltam kíváncsi.
Idle egész jó 33C Load 77C fogyasztás ega a hd5870-el. Teljesítménye 5850 körüli picit felette.
Nálam a fogyi lényeges azért 2 kártya rendesen befűthet belőle 350W+, de mondjuk azért vettem 850-es tápot!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
TTomax
félisten
Itt a szekrényen....
(#62) Sárpac
A kettő darab GTX 260 jobban fűtött,sokkal!![ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nagyon jól megy eddig a 460 SLI,a 260SLI-vel voltak olyan játékok (AAA kategoria) ahol babrálni kellet az SLI moddal az NV panelban (afr2-t kért ,másképpen nem is ment),eddig egy nap alatt a 460SLI-vel még ilyen gondom nem volt!Eddig meg vagyok vele elégedve,de ilyen kijelentést majd egy év múlva tehetek,amikor lecserélem esetleg.
Az egyébként otthon nem látszik,de nagyon készültek a GTX460 startjára... driver megvolt,SLI támogatás megvan (kell is mert jön az X2-es ami a legerősebb vga lesz egy darabig)A 460-as dobozán már a mafia2 reklám figyel..gyúrtak erre rendesen...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ezt megtennéd,hogy még egyszer megnézed?
(#68) tzsolesz
Köszönöm Szépen!
Szer:
ehh hogy néz már ki a STALKER COp DX11-ben fullon HDAO-val.... ehhh... most már megértem ABU-t hogy szaladt egy radeonért...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Fallout terhelés 1920-ban kimaxolva 25-30% kártyánként...
-
TTomax
félisten
Van ilyen??? Már keresem is... Köszi
Jahogy 400Mb...
crysis warhead csucs graf 4X simi 45-60 fps... lagmentes,mint a vaj...(#72) Sárpac
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Amúgy ritka elbaszott engineket tudnak írni.
Stalker is nevetsége 100ezer fölötti VGA-n is 30 alatti fps-ek. A másik a Metro 2033.
Remélem a jövőben nem sok ilyen lesz!Ilyen lassan terjed ez a gtx 460 alig látok user tesztet sehol egy youtubos game videó vele semmi
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
-
TTomax
félisten
Köszi....
GTA4-et úgy viszi mint a vaj.... ENB 0.81-es buherával...gyönyörű .. Néha azért lagol egy kicsit... hiába no,mégis csak a GTA4...(#81) Crytek
Na hát a 460SLi-hez nem kell ilyen ház... minden csak nem meleg...igaz nekem olyan van ami kefelé fúj,de érzetre annyi meleget nyomhat a két GF104 mint amit a megrángatott GTX280-am egymaga...
Egyébként emlékszek én arra,amikor azt mondtad,hogy akkor veszel csak vga-t amikor a krájziszt viszi neked csúcson fullhádéban élsimivel...abból se lett semmi.Nem akarlak megbántani,de ez így volt valahogy...[ Szerkesztve ]
-
hugo chávez
aktív tag
Na, az Nvidia features listája szerint: "Fully integrated support for HDMI 1.4a including GPU accelerated Blu-ray 3D4 support, xvYCC, deep color, and 7.1 digital surround sound including Dolby TrueHD and DTS-HD", úgyhogy, ha valakinek a TrueHD és DTS-HD támogatás fontos, akkor ebben is valós alternatíva a GTX 460 az Atival szemben.
"sajnos ez a beszélgetés olyan alacsony szintre jutott, hogy a továbbiakban már nem méltó hozzám" - by Pikari
-
TTomax
félisten
A gta4-et nem szabad maxra húzni.... még csak véletlen sem,nem azért vannak a csuszkák hogy mindent koppig kell huzni,felesleges szebb nem lesz....olyan 8-900Mb Vmem használata a maximum amit be lehet lőni a látótáv van 25ön az alsó két csuszka 75-ön... a többi csuszka high-on egyedül a tükröződés very high igy olyan 910Mb...
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Nah ez hiányzott nekünk!
[link]Ideje lenne milliárdoskáim beszállni a büdzsébe amit ilyen olyan trückökkel szétloptatok az elmúlt évtizedekben! Magyar átlagembernek már nincs pénze!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
DeckardCain
senior tag
Éljen..... Go abroad... Erre már nem lehet mást mondani..
Egyéb, hogy egy kis on is legyen:Lap alján lesz a lényeg.. Msi Lightning lesz ez vajon?
-
Cyberpunk
félisten
Egyáltalán nem rossz kártya lett ez. Lehet hogy veszek is kapásból kettőt
Egyébként van itt GTX460 SLI tulaj? Érdekelne a szubjektív véleményeHope was the right choice, and it always will be.
-
TTomax
félisten
válasz Cyberpunk #92 üzenetére
Még 460 tulaj se nagyon van...csak én eddig... de szerencséd van,én rögtön kettőt vettem
A véleményem egy nap használat után....
hozzá kell hogy tegyük,hogy egy szem béta driver van eddig a 460-hoz,ha ez még gyorsul,márpedig várható akkor ebből egy SLi megfoghatja az 5970-et...a GTX480-at helyből veri amúgy.★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Cyberpunk
félisten
Egy kártyához képest próbáltad mennyire jól skálázódnak? Guru3D-n néztem ott 1,8-1,9x-es difit hoztak ki.
Ha ez igaz aszem megvan hogy mire cserélem a GTX260-asom
Tuningot mennyire bírják, melegedéssel hogy állnak?
Ja és persze mekkora tápot érdemes melléjűk rakni? Gondolom Shieftec 550W-os kevés leszHope was the right choice, and it always will be.
-
TTomax
félisten
válasz Cyberpunk #94 üzenetére
A Guru3D-s teszt kb stimmel,nagyon szépen megy az SLI ritkán vannak hibák.Ez előtt egy GTX260SLI-t hajtottam,jó volt az is de melegebb a 460SLi-nél,Tunningot jól bírják a vcore állítható msi afterburnerböl.Nekem most stabilan 800/1600/2100-ön megy egy kis feszemelés kellett neki.Ebben az állapotban 74fokig melegszik a felsö kari ,bár nekem két slot hely van köztük,é ref hütésó karim van ami ugy néz ki kb mint a ref GTX260,tehát kifúj a házból.A ventivezérléshez nem nyúltam így 60%-ig pörgeti fel ami nem nevezhető hangosnak,halkabb a 260SLI-nél.Nekem egy HX850-em van,az nem nyafog,de gyanítom már egy TX650 is elég lenne bár erre nem fogadnék...az 550-es szerintem kevés lenne...
Nagyon jó dolog továbbá,hogy amikor egy játékban bekapcsolom a vsync-et akkor a karik ugye alig terhelődnek,így alig melegszenek....ja igen...és meglepően rövidek a karik,most mértem éppen a GTX260 kicsit több mint 27centi a GTX460 meg 21.5... egy kisebb házban egy komoly szempont lehet,van még vagy 7-8 centi a karik mögött,igaz ebből lejön egy kevés mert a power csatik nem a kártya oldalra,hanem a végére kerültek.ennek egyébként nagyon örülök,mert ugye ott általában sata csatik vannak,így nem kell a karikat kivenni ha rá akarok dugni valamit.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Aha kösz az élmény beszámolót
HAF932-es házam van ebben el fognak veszni Viszont még a kártyák érkezése előtt ki kell találnom mit kezdjek a hangkártyámmal. Sajnos ez a Giga lap eléggé hülye elrendezésű a két dual slottos kártya pont elfedi mind a két PCI foglalatot. Ezért hanyagoltam a GTX260 SLI-t isHope was the right choice, and it always will be.
-
SSJPeter
őstag
Már támogatja a 460-at is.
Gondolom ebbe a topicba még nem volt linkelve.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest