Hirdetés

Aktív témák

  • Lirion

    addikt

    válasz #56474624 #47035 üzenetére

    Van egy vonatos sztorim.
    Délután utaztam haza vonattal, az útról tudni kell, hogy 3 órás. A 2. megállónál felszállt egy csaj és mellém szólt a helyjegye. Én át akartam aludni az utat és ekkor már kb. fél álomban voltam, a táskáját nem akarta felrakni, ami kicsit zavarta a lábamnál a helyet, úgyhogy felraktam neki, aztán bevágtam a szunyát. Kb. másfél óra múlva ébredtem fel, még kómásan bambultam kicsit ki az ablakon, aztán kimentem wc-re. Hozzám hasonlóan a csajnak is be volt dugva a füle, csak ő rádiózott. WC-ről jövet vissza, mikor ültem be (én ültem az ablak mellett) mutattam neki, hogy a fülest vegye ki, aztán mondtam, hogy "Dumáljunk!". Erre kicsit furán nézett, úgyhogy folytattam azzal, h két órája szinkronban hallgatunk zenét, biztos van más közös is bennünk, így aztán elkezdtünk beszélgetni, eleinte sablonos ismerkedős szöveggel, ki hova valósi, mit csinál meg ilyenek. Aztán bemutatkozás, kézfogás és 3 puszi, kezét nem engedtem el, hanem a kézfogása alapján kicsit elemeztem a személyiségét. Utána kicsit szerepjátékoztunk (megszerveztük a köv héten startoló marsi expedíciónkat), játszottam kicsit a kezével is. Beszéltünk kicsit a kapcsolatokról, közben sokszor megérintettem (hétköznapi érintések, semmi szexuális) és egy játékkal, amiben be kellett csuknia a szemét, megcsókoltam. Kicsit később pedig már önszántából nyitott szemmel is ment a csók. Néhány perc múlva fater telefonált, hogy mikor ér be a vonat, mivel ő jött értem az állomásra. Akkor vettük csak észre, hogy alig 10 percre vagyunk a végállomástól (szerencsére a csaj is ott szállt le, ahol én:) ), hamar eltelt az a röpke 1 óra, miután megszólítottam. Viszont így, ha már telefon a kézben volt, odaadtam neki, hogy írja be a számát, ezt gond nélkül megtette, dumáltunk még, aztán az állomáson ő ment jobbra, én balra, elköszöntünk és go home.

    Másik sztori burger kingben zajlott, ez szerencsé(d)re megvan részletesebben is:), mondjuk ez rövidebb is és a csók is elmarad..:) Hozzá kell tennem, hogy itt a csaj fiatal és rutintalan volt, gyakorlatilag könnyű préda.
    Mentem kajáért, kikértem a menüt, de várni kellett rá pár percet. Mögöttem állt két elég jó csaj, az egyik alacsonyabb nálam, a másik magasabb. Pultos srác kiabált egyet, hogy lehet menni kérni, de a csajoknak ez nem tűnt fel, úgyhogy hátraszóltam nekik, hogy kérjenek, én már csak a kajára várok. Kiderült, hogy csak az alacsonyabb akart vmi sütit vagy fagyit vagy mit kérni, de már úgy állt be a pulthoz, hogy a vállunk összeért. Utána szedett elő étkezési utalványokat a táskájából és mikor a táskáját félrerakta, oldalba bökött és mondta, hogy bocs. (a bnője amúgy vagy egy méterrel mögöttünk állt)
    én: semmi gond, de máshogy is lehet ám ismerkedni
    csaj: kissé elpirulva, mosolyogva néz
    én: mondjuk kezdheted úgy, hogy "szia"
    csaj: szia
    én: aztán lehet úgy folytatni, hogy aranyos lánynak tűnsz, barátságos vagy?
    csaj: nevet - persze, az vagyok
    én: klassz, ezért kapsz egy pontot, még kettőt összeszedsz és elkérem a számod mit érdemes még tudni rólad?
    csaj: szép vagyok, okos és nagyon tudok szeretni
    én: ezek jó tulajdonságok, már 1,5 pontnál jársz
    csaj: miért csak annyi? az előbb 1 pontot kaptam a barátságosra, most meg felet a 3-ra?? - közben nevetett
    én: a barátságosra és a bátorra kaptad, mivel meg mertél szólítani
    kb. ekkor vettem elő a telefont, ekkor már csávó pakolta be a szendvicsemet a zsákba
    én: hm nekem indulnom kéne lassan, ha nem akarom, hogy kihűljön a kajám, de úgy látom, van benned vmi különleges, amit ki akarok deríteni. írd be magad, hogy fel hívhassalak - telefont odaadtam a csajnak
    A csaj ellenkezett egy kicsit, de ignoráltam, mert közben a pultos srác is kérdezte tőlem, hogy a colát is tegye-e zsákba vagy elviszem kézben, így meg végül a csaj mégis beírta magát, aztán megkaptam a kaját, még bemutatkoztam, 3 puszi és mentem.

    Van még persze sok más, de csak ez a kettő van "dokumentálva", szóval a többit max emlékezetből tudnám leírni, de az meg már elég szegényes lenne.

Aktív témák