Hirdetés

Aktív témák

  • 7

    addikt

    válasz Tim82 #3645 üzenetére

    Nyilván van egyfajta határa a dolognak, amit meg kell húzni, és természetesen ez személyenként más. De nekem az nem tetszik, hogy egyes emberek hajlamosak ezt túlreagálni, de csak akkor, ha nő a bántalmazott, merthogy ott bizony kell a zéró tolerancia, mivel a nő nem tudja megvédeni magát.

    Nagy szart. Vannak olyan nők, akik vidáman bántalmazzák férfi párjukat olyan szinten, hogy zúzódások, repedések, akár törések is maradnak utána, és mi rá a válasz? Semmi, nem foglalkoznak vele.

    A két dolgot egy szintre kéne hozni valahogy -- mondjuk úgy, hogy a férfiakat sem ütik a nők, mert ez így gusztustalan, hogy amikor valaki önvédelemből ütne vissza, máris elhordják mindennek, a nő meg az ártatlan, bántott angyal képében tündökölhet.

    Szerintem az, ami mostanság megy ebben a témában, gusztustalan, pont a fent említett dolog miatt. Senkinek nem szabadna megütnie a másikat. Az, hogy bennünk általában véve nagyobb erő lakozik, nem jelenti azt, hogy ilyen szinten a nők védelme felé kellene billennie a mérlegnek.

Aktív témák