Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz .impulse. #31893 üzenetére

    Most meglepődtél? Minek beszélje meg velem az érzelmeit a csajom, ha arra ott vannak a barátnői? Hagyjon a baromságaival, riccsencse' ki, meg borotválja le magát azt' térdeljen amikor azt mondom! Ha meg hisztizik és tombol, akkor jól megverem, úgysem őt bántom hanem a benne lévő ördögöt. Máris tudja hol a helye....

    ;] :DDD

    CSAK VICCELTEM.. Soha nem bántanék nőt, meg nem kell azért ilyen vagánynak lenni, még annyira sem mint ahogy leírtad, de nem kéne neki elmondani napi háromszor, hogy mennyire odavagy érte. Ha azt mondja "Szeretlek", akkor Te nem mondod, hogy "Én is szeretlek drága királynőm" mert ez full ultragáz.

    Max annyit, hogy "Énis", meg néha elhangozhat az Sz betűs szó, de csak 2-3 hónap után. Legalábbis nekem bejött, én még soha nem mondtam ki először, sőt másodszorra se. Pedig hatvanötször éreztem már hogy szerelmes vagyok. Nem azt mondom hogy le kell köpni de totál gáz, amikor valaki odavan a nőjéért és totál papucs, meg körülzsongja. Az nem férfias, neki kell megfelelnie nekem, nem én őneki. Azér' nézzé' ki valahogy :))

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Aktív témák