Hirdetés

Aktív témák

  • 3psilon

    aktív tag

    válasz zoltanz #15707 üzenetére

    Na erre kíváncsi vagyok, hogyan érdeklődsz a nők iránt az átlagnál jobban? :D
    Annyira érdekelnek, hogy többet is tartasz egyszerre? :K

    Iscariah na hát igen, ez nehéz téma. Ez egy nagyon nehéz helyzet, mert a szeretet meggyengít.
    Nekem az a fő gondom, hogy nehéz elkülöníteni a "szeretet" 3 formáját, mert szerintem 3 van:
    -birtoklási és szexuális vágyon alapuló rákattanás (crush/infatuation), pl. mielőtt megszereznél valakit. Amikor egész nap a fejedben jár, és még félsz is odamenni, megszólalni mellette... ha randizol akkor meg akarsz felelni neki, a legjobb oldaladat mutatni, a kívánságait teljesíteni. Utálom ezt az érzést! Szerencsére ha a lány lepattint, 1 óra alatt elmúlik.
    -szerelem, egyszerű hormonális alapon, én elvileg egyszer voltam szerelmes egy évig, de lehet, hogy az csak az előző egy súlyosabb fajtája volt. Vele kelsz, vele fekszel, róla szól a napod, és amint rá gondolsz, érzed az endorfint, ahogy szétterjed a testedben. Ez az?
    -és végül szeretet. Szerintem ez már nem csak érzés, hanem egységélmény is. Mert nem a másik tulajdonságaihoz, hanem személyéhez kötődik. A hibáit is szereted, és a szeretet nincs feltételhez kötve, és nemigen múlik el.

    Hú ezt most hosszan írtam le (ez a baj, és ezért van az, hogy ez az egyetlen topik ahova rendszeresen írok, mert mindenről kilométereket tudnék írni... :P ), de számomra azért fontos, hogy beazonosíthassam, mit érzek a barátnőm felé, és helyén tudjam kezelni a dolgokat.
    Na meg kíváncsi vagyok, hogy szerinted te melyiket érezted.


    Pala
    innentől te tudod :R na meg nem vagyok én pszichológus (bár pár barátom és barátnőik párkapcsolati problémáikkal mindig hozzám, mint nagyon tapasztalt egyénhez fordulnak ;] ). De egyszer sörözhetnénk azért :U

    Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Aktív témák