Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Apollyon #15444 üzenetére

    hát pedig....
    Na bár blogba akartam idejön.
    Mit tehet egy harminc év körüli egyedülálló nő?
    Hol nézhet szét?
    Szétnéz a a 30 -40 éves pasik közt, akik vannak, mind párkapcsolatban, netán házasságban élnek szinte. Nos hát ez jobb esetben tabu a nőnek (rosszabb esetben ugye nem, de vegyüka jobbik esetet).
    Én szétnéztem (nem kell rosszra gondolni, csak nyitott szemmel jártam), 30-36 között: vagy elvált volt, vagy családos, vagy gyerek volt, vagy pedig előző kapcoslatát annyira megsínylette, hogy épp most épülget felfele.Vagy ugye vanvalami kis defektje, azért nincs csaja .
    Mert ugye ki van ilyen korban egyedül? Meg miért nincs kapcsolata?

    De normális , egyedülálló pasit találni abban a korosztályban, aki ráadásul be is jön?
    Lehetetlen szinte.... (Egyetlen egy férfi jutott eszembe, aki ekörül a kor körül van egyedülálló és mégis normálisan áll az élet dolgaihoz: I_am...Nade belőle meg nem sok rohangál az utcákon......)

    Esmeinnel beszélgettük ezt pont a táborban, hogy az esély rá, hogy normális pasit /nőt kifogjon az ember, ebben a korban ( de az övében is), hát... 85% alapból kihullik a rostán , mert emberileg nem nagyon jön be, marad 15% amiből válogatni lehetne, annak meg nagy része párkapcsolatban él. Tehát kb 1%nyi emberből kéne megtalálni a párunkat?:F

    Szóval én arra a következtetésre jutottam, hogy feladom az elveim egy részét, mert ez a korosztály (30-40) nem egyszerű eset, viszont vannak olyan elvek amikhez meg ragaszkodom (gyerek ne legyen,ne legyen elvált), úgyhogy kicsit bővítettem a "nézelődési" határokat , lehet fiatalabb is:U Nem fogok ilyesmitől a kardomba dőlni.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák