Hirdetés

2017. október 19., csütörtök

Hozzászólások

(#1001) h_143570 válasza phare (#999) üzenetére


h_143570
(PH! kedvence)

Regi szep idok 1994 T-BAV + F-Prot. Majd KAV 4, utanna Norton vegul NOD32.

(#1002) zvaragabor válasza h_143570 (#1001) üzenetére


zvaragabor
(senior tag)

T-BAV-om van floppyn. :)

I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,

(#1003) h_143570 válasza zvaragabor (#1002) üzenetére


h_143570
(PH! kedvence)

Nekem azok mar reg elpusztultak, visszont CDn es DVDn meg megvan valahol. Na igen meg a DOS os VB-t kihagytam.

(#1004) zvaragabor válasza h_143570 (#1003) üzenetére


zvaragabor
(senior tag)

Nálam a T-BAV-os floppy faterom ősrégen használt floppyjai közül került elő. 6.38-as verzió, bár nem ismerem a version history-ját. Meg még találtam F-Protot, és McAfee-t is.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,

(#1005) h_143570 válasza zvaragabor (#1004) üzenetére


h_143570
(PH! kedvence)

Ugynez ki, hogy a TBAV 1997ot a Norman termekeiben el tovabb. [link]

(#1006) zvaragabor válasza h_143570 (#1005) üzenetére


zvaragabor
(senior tag)

Valahol már olvastam, szerintem pont te említetted a ''Melyik a legjobb vírusirtó progi?'' topikban. Az antivírusom ereiben T-BAV vér folyik. : )

I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,

(#1007) kircipeti


kircipeti
(senior tag)

Mar egy ideje megjelent az Eset Smart Security RC1
Probalta mar valaki?

(#1008) BlacKSouL


BlacKSouL
(PH! addikt)

Tud valaki biztos infót arról, hogy az új 3.0-s verzióra is érvényesek lesznek a 2.x-esre megvásárolt licencek? Decemberben jön magyar változatban is az új ESS-vel együtt.

[ Szerkesztve ]

Fortély

(#1009) Thrawn válasza BlacKSouL (#1008) üzenetére


Thrawn
(PH! félisten)

Már kijöttek, licensz ügyben nem tudok semmit.

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://tinyurl.hu/xWu6/ łłł Look! More hidden footprints!

(#1010) BlacKSouL válasza Thrawn (#1009) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

Magyarul még nincsenek meg, a honlapon december van "..A biztonsági csomag, illetve a NOD32 antivírus rendszer új verziójának magyarországi forgalmazása várhatóan decemberben, a magyar nyelvű változatok megjelenésekor indul el...", support azt mondta hogy ha megjelent a magyar verzió, csak akkor fognak mondani licencre bármit.
"..hogy hogyan fog történni a 3-as verzió licencelése, még nem ismert előttem (hamarosan többet fogok tudni mondani)...egy egészen új, merőben komplexebb programról van szó..."

Fortély

(#1011) cirkus


cirkus
(fanatikus tag)

Hy !

Nem tudja magát frissiíteni a program, mert SERVER CONNECTION FAILURE van , amikor updater now-ra kattintok !
MI lehet a gond ??

(#1012) BlacKSouL válasza cirkus (#1011) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

Frissítés helye automatikusra van állítva? Automatikus frissítés be van ütemezve? Most csinálja először ezt? Régóta van fenn? Továbbmegyek: próbaverzió/legális van fenn vagy egyéb?
Én várnék kicsit és később próbálnám megint, vagy megvárnám míg magától próbál frissülni. (másik szerveren, ha nem automatikusra lenne állítva)
De természetesen elképzelhető hogy server conn...blabla miatt nem tud frissíteni, nekem legutóbb a 2644-esre frissített 21:44-kor. Naplózza a sikeres és a sikertelen eseményeket is. Most nézem 22:44-kor újrapróbálta az automatikus frissítő, de nem volt frissebb verzió, nem adott csatlakozási hibát.

Fortély

(#1013) Thrawn válasza BlacKSouL (#1010) üzenetére


Thrawn
(PH! félisten)

Sorry, elsiklottam a 'magyar' szó felett. Viszont kipróbáltam tökéletesen Vista kompatibilis, beépül mindenhova ahova kell stb.

Different songs for different moods. Diablo 3: Thrawn#2856 łłł Demon Hunter's Club: http://tinyurl.hu/xWu6/ łłł Look! More hidden footprints!

(#1014) Vistaboy


Vistaboy
(PH! nagyúr)

Sziasztok!
Letöltöttem az ESET oldaláról a Smart Security 3.0-ás verziójának 30 napos próbaváltozatát.
Lenne egy kérdésem:
Amikor update-elni akarja a vírusdefiníciós fájlokat, akkor hibát ír ki hogy a Kód és a Jelszó nem megfelelő. Azért csodálkozom ezen, mivel ez egy ingyenes 30 napos próbaváltozat, nem? :F Egy napja sincsen még hogy feltettem.
Ugyanakkor ha manuálisan update-elem, azt elfogadja. Na most, ez így normális? Biztos hogy 30 napig így is tudom majd használni? :F

Előre is köszi.

Mod: Na, most végre kiírta, hogy "License valid until 11/30/2007". Remélem már nem fog szarozni... :DDD Sorry, akkor így tárgytalan, hacsak előbb még ki nem ír valami hülyeséget. Mondjuk ez még mindig nem 30 nap, hanem csak 22, de mindegy. Ez legyen a legkevesebb.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#1015) BlacKSouL válasza Vistaboy (#1014) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

Egy időben úgy volt, hogy a letöltött próbaváltozat 30 nap időtartamig volt használható. Uninstall, és reinstall után szintén. Gondolom nem kell magyarázni hogy ez így a felhaználóknak elég jó volt. Aztán áttértek arra, hogy adott próbaverzió egy adott naptári napig érvényes, egy időben mindig a következő hónap 15-e vagy 30-a volt talán. Ez is egy hónapig volt jó, csak nem időtartam, hanem dátum alapján. Ez még mindig jó volt a felhasználóknak, de már a céget is védte kicsit. Ennek utánérzését látom a 11.hó 30-i dátumban. Tehát szerintem ha dec.1-én felteszed az akkor frissen letöltött próbaverziót, az dec.31-ig lesz érvényes. de ha írsz a Sicontact-nak, ők készséggel megválaszolják biztosra, és a frissítési hibát is orvosolhatod a segítségükkel.

Fortély

(#1016) cirkus válasza BlacKSouL (#1012) üzenetére


cirkus
(fanatikus tag)

egyéb verzio van fenn, a NOD32 FiX -xel tettem fel, a leirtaknak megfelelően ! Olyan mintha nem menne kifelé kapcsolat, lehet valami internetes beállítás lehet az oka ?? :(((

(#1017) BlacKSouL válasza cirkus (#1016) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

Hát, akkor passz. Én is küzdöttem vele anno, de a leírásokban szereplő szerverek egy idő után megszűntek, nem lettek elérhetőek, nem frissítettek, visszautasították a kéréseket, stb.
Aztán egyszerűbbnek láttam a legális próbaverziókat váltogatni, de a másodiknál attól is elment a kedvem, meg áttértek a dátumig-érvényes módszerre, úgyhogy inkább megrendeltem. Nekem megéri azt a minimális pénzt évente, pláne hogy második évtől már diákkal alig több 3k-nál/év, és így tutira semmi gond a frissítéssel, kapcsolatokkal.

Fortély

(#1018) Vistaboy válasza BlacKSouL (#1015) üzenetére


Vistaboy
(PH! nagyúr)

Köszi a választ.
A frissítési gond megoldódott, most már automatikusan működik. Eddig nyavalygott a jelszó és a kód hiánya miatt. Pedig nem írtam be neki semmit. Egyik manuális update után kiírta a Valid License-t, azóta frissíti magát. :R

Idáig jól műxik nálam. Most perpill. XP van fent (Dungeon Keeper 2 Rulez! :DDD ), de amúgy Vistát szoktam használni, remélem hogy ott is megy majd rendesen.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#1019) phare


phare
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Én azt kérdezném meg, hogy mi a különbség a 3-as és a 2-es NOD32 között? Valaki válaszoljon lécci, fontos lenne.
A választ előre is kösz.

(#1020) BlacKSouL válasza phare (#1019) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

Innen: "..bemutatkozik a NOD32 antivírus rendszer új, 3.0-ás változata. A sokszorosan díjnyertes vírusirtó eddig is páratlanul gyors keresőmotorja továbbfejlesztésre került, így a belső teszteredmények szerint még gyorsabb teljesítményt nyújt, és még kevesebb erőforrást köt le. Emellett kisebbé vált a frissítések mérete is, ami különösen fontos a lassabb internetkapcsolattal rendelkező otthoni felhasználók, valamint a vállalatok számára."
Továbbá:
"...egy egészen új, merőben komplexebb programról van szó..." - a support leveléből.
Részletesen pedig angolul.

Fortély

(#1021) zukko


zukko
(újonc)

Sziasztok!

Nem tudom beállítani az értesítés küldése SMTP-n keresztült (se freemailes címet se gmailest). nem tudom miért. Valaki csinált már ilyet?

Beállításaim a következők:

szerver: freemail küldő címe: címem@freemail.hu
vírusriasztás küldése ide: email@szolgaltato.hu egyéb riasztások ugyanaz

SMTP eléréséhez szükséges...

felhasználónév: felhasználónevem amivel freemailbe belépek
jelszó: jelszó amivel freemailbe belépek

ötlet???
vagy valakinek sikerült esetleg másfajta mail szolgáltatóval megcsinálnia?

előre is köszönöm,
üdv

p.s.: mikor megkérdezi, hogy küldjön-e próba levelet akkor nem kapok semmit, ebből gondolom, hogy nem jó.

[ Szerkesztve ]

(#1022) h_143570 válasza zukko (#1021) üzenetére


h_143570
(PH! kedvence)

Freemail eseteben az internet szolgaltatod smtp szerveret kell megadnod, mivel a freemail nem ad smtp-t. Gmail cim csak TLS titkositas esetben mukodik ez esetben a kovetkezo parameterek ervenyesek: smtp.gmail.com:465 es tikositott adatatvitel. Az internet szolgaltos megoldas esetben pedig a honlapjukrol tudod kibanyaszni az informaciot, valoszinuleg a levezeo kliens bealitasainal lesz.

(#1023) zukko válasza h_143570 (#1022) üzenetére


zukko
(újonc)

gondoltam, hogy ilyen titkosításos dolog lesz a háttérben, csak ezt hol állítom be a NODnál?
- a gmailes amit írtál az nem működik
- a freemailes se, se úgy hogy a szolgáltatóm smtpjét adom meg se úgy hogy azt ami a freemail oldalán van
- a szolgáltatós email címről se megy

csinált már valaki eggyáltalán ilyet? :) és ha igen akkor milyen email címmel? és mik voltak a paraméterek?

előre is köszönöm

(#1024) BlacKSouL válasza zukko (#1023) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

Borzalmasan egyszerű a dolog, írsz support@sicontact.hu <--ide egy mailt a probléma leírásával, és kb egy nap múlva meg fogod kapni a választ. Ők ugyanis biztosan csináltak már ilyet.

[ Szerkesztve ]

Fortély

(#1025) tope


tope
(PH! addikt)

Nem tudom frissíteni a 2.70.31-es verziójú NOD32-t (Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel) Eddig XP-n működött, de itt Vista alatt nem megy

http://hardverapro.hu/apro/d-link_powerline_av_500

(#1026) tope válasza tope (#1025) üzenetére


tope
(PH! addikt)

Úgy néz ki probléma megoldva

http://hardverapro.hu/apro/d-link_powerline_av_500

(#1027) Raga


Raga
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Letöltöttem a NOD32 3.0.551-es angol verzióját.
Előtte a 2-es széria volt meg.
Nos a lenne a kérdésem, hogy amikor a 2-es szériát használtam és a TB-n megnéztem a leveleimet, amikor szedte le őket az óra felett feljött egy kis ablak, mely arra volt ugyebár hivatott, hogy a bejövő leveleimet ellenőrízze.
Miután ezt megtette a levél aljára beszúrt egy kis szöveget, hogy a NOd32 ellenőrízte a levelet és rendben találta.

Na ez a jelenség az új NOD-ban nincs meg.
Kérdésem az, hogy miért nincsen?
Vagy van csak semmi külső jele?
Segítsetek!!!

(#1028) zvaragabor válasza Raga (#1027) üzenetére


zvaragabor
(senior tag)

Nyisd meg a beállításokat, menj az Email protection ágra, és jobb oldalt az "Append tag messages to recieved and read emails" állítsd "to all scanned email"-ra, ugyan így alatta a "...sent email"-t is.

[ Szerkesztve ]

I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,

(#1029) Raga válasza zvaragabor (#1028) üzenetére


Raga
(fanatikus tag)

Köszike!

Sikerült.
Így már jobb.

(#1030) zvaragabor válasza Raga (#1029) üzenetére


zvaragabor
(senior tag)

Nincs mit.

I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,

(#1031) h_143570 válasza Raga (#1027) üzenetére


h_143570
(PH! kedvence)

Idokozben mar kijot a 3.0.566 is.

(#1032) Raga válasza h_143570 (#1031) üzenetére


Raga
(fanatikus tag)

Csak nincs még hozzá király törés.

(#1033) h_143570 válasza Raga (#1032) üzenetére


h_143570
(PH! kedvence)

A szeria szam es az ora eloreallitasos truk elmeletileg univerzalis. Amik modositjak a progi filejait alapbol kerulendoek, foleg biztonsagi proginal.

(#1034) BlacKSouL


BlacKSouL
(PH! addikt)

Ne utalgasssunk nyíltan warezre kérnémtisztelettel, ez maradjon meg privát téma. :)

Fortély

(#1035) h_143570 válasza BlacKSouL (#1034) üzenetére


h_143570
(PH! kedvence)

Nem utaltam, csak felhivtam a figyelmet, hogy lehetoleg, ne olyan torest hasznaljon amelyik modositja maganak a programanak a filejait, mert az negativan modosithatja a program mukodeset.

(#1036) BlacKSouL válasza h_143570 (#1035) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

Nem csak neked szólt a dolog, mindazonáltal már a törés(vagy típusainak) publicban emlegetése is kimeríti nálam a fogalmat. Míg a privát az privát is marad.

[ Szerkesztve ]

Fortély

(#1037) V.ki


V.ki
(senior tag)

hy,

Nektek hajlando frissiteni a trial? manualisan probalom updatelni, de aszongya h a legfrissebb fajlokat hasznalja...:F
infoban ezt irja:
Próbaverzió
A próbaidõbõl hátralévõ napok száma: 5
NOD32 antivirus system információ
Vírusdefiníciós adatbázis verziószám: 2665 (20071117)
Dátum: 2007. november 16.
Vírusdefiníciós adatbázis build: 11241
Információ a víruskeresõ további részeirõl
Kiterjesztett heurisztikus modul verzió: 1067 (20071116)
Kiterjesztett heurisztikus modul build: 1168
Internetes szûrõ verziószáma: 1.002 (20040708)
Internetes szûrõ build: 1013
Tömörített fájl ellenõrzési modul verzió: 1.059 (20071108)
Tömörített fájl ellenõrzési modul build: 1197
Információ a telepített összetevõkrõl
NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Alap
Verzió: 2.70.42
NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Internet support
Verzió: 2.70.42
NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003/Vista/x64 - Standard
Verzió: 2.70.42
lehet az a baja h 5 nap van hatra?
ill meg az erdekelne h ha lejar a probaido, akkor uninstall-installal nyerek-e ujabb 30 napot?
valamint a jovoben meg megvasarolhato lesz a 2.70.42?(nem akarok krekkel szarakodni...)
thx elore is

[ Szerkesztve ]

(#1038) BlacKSouL válasza V.ki (#1037) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

Előfordul hogy nem tud kommunikálni a szerverrel. Ha nem legális akkor gyakrabban, bár a sima próbaveziónak mennie kell az utolsó napig.
2667 jelenleg a legfrissebb adatbázis verzió. Meg kell várni hogy az automata frissítés befrissíti-e, vagy az sem. A naplóban ezt jelzi ha nem.
Ha lejár a próbaidő, akkor letöltöd a honlapról az ott legfrissebb próbaverziót, és az megint adott ideig használható.
Mindig az aktuális verzió a megvásárolható, pontosabban licenszet vásárolsz, és ahhoz letöltöd a honlapról az aktuális verziót, amit felraksz, beálítod a licenszét, és egy évig szinte hozzá sem kell nyúlni. Diákkedvezményt ne felejtsd ha van. Azt még nem tudom hogy ha kihozzák a 3-ast magyarban is, akkor párhuzamosan használható lesz-e még a régi, feltételezem igen, mert azt írták hogy az egész átformált progi lesz, és a licenszelés sem bizos hogy egyértelműen azonos a régebbi 2.x-es verziókkal.

[ Szerkesztve ]

Fortély

(#1039) V.ki válasza BlacKSouL (#1038) üzenetére


V.ki
(senior tag)

aham ertem...rem h amit ujabb trialt leszedek azis 2.70.42 lesz, nem akarok masik verziora atallni..1 honapja hasznalom a NODot, az elott semmi 2 evig, nekem ez jott be elsore..nem lesz most penzem a honapban diakkedvezmennyel megvenni se, virusirtot meg inkabb nem crackelek..

(#1040) Crisp Rat


Crisp Rat
(PH! nagyúr)

sziasztok,

kiprobaltam a legujabb, smartcenteres hulyeseget a nod32-nek...
ha ciki ez a fiuknak, nagyon mellenyultak...
a tuzfalat nem lehet kikapcsolni, automatikus beallitason automatikusan blokkol csomo forgalmat
ha a rakerdezos tuzfalat valasztom, akkor masodpercenkent dobalja az ablakot, hogy kiengedje-e az adott programot, es a megjegyez kipipalasa utan megsem jegyzi meg a beallitast...
de hogy nem lehet kikapcsolni a tuzfalat...az gaz...
raadasul mikor letelt a probaido, akkor letiltotta az osszes netforgalmamat, se explorer se ff nem mukodott vele, ha beirtam egy netcimet, 10 percenkent tudtam oldalt valtani vagy kapasbol hibauzit kaptam...
a regi jo sima verzioju nod32 meg mindig nagyon jol muxik, le a kalappal, de ez az uj verzio...haaat...ja es az a rengeteg beallitas...
a smartcenter sz*p*s, a sima az kiraly :)

I dream about magic. And dragons. Do better today than did yesterday. Some people are so empty they can't even fill a soul gem. https://www.mixcloud.com/S_t_e_v_e_S/

(#1041) BlacKSouL válasza V.ki (#1039) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

2.70.x verziók között nem hiszem hogy felhasználóként bármi különbséget fogsz észlelni.
Ha véletlenül a 3-as előtt még kijönne mondjuk pl egy 2.70.52, azt ugyanúgy nyugodtan használhatod, nem fogsz különbséget látni.

Fortély

(#1042) Raga válasza Crisp Rat (#1040) üzenetére


Raga
(fanatikus tag)

Ja ja én is várom hogy kijöjjön magyarul a síma 3-as.
Addig elleszek a Smart Centerrel de a tűzfalas része nekem sem jön be.

(#1043) Flatron710


Flatron710
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Nod indítóképernyőjét muszáj nekem mindig végignézni vagy esetleg ki lehet kapcsolni valahol? Próbáltam a cfg beállításoknál, de nem igazán jött össze...
Úgy felületesen átnéztem az eddigi Hsz-eket, de nem találkoztam hasonló kérdéssel.

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#1044) h_143570 válasza Flatron710 (#1043) üzenetére


h_143570
(PH! kedvence)

2.7 vagy 3.0as valtozatod hasznalod?

(#1045) BlacKSouL válasza Flatron710 (#1043) üzenetére


BlacKSouL
(PH! addikt)

2.7.x-ben: [link]

Fortély

(#1046) Flatron710 válasza BlacKSouL (#1045) üzenetére


Flatron710
(fanatikus tag)

Köszi!

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#1047) eVan


eVan
(kvázi-tag)

Nah emberek,a 3.0 566os verzió vistán is működik már rendesen,nekem az 563 build kilőtte a biztonsági központot,de ez már nem és rendesen müxik,mindenkinek ajánlom.!. :DD

Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)

(#1048) RazoR_45 válasza eVan (#1047) üzenetére


RazoR_45
(tag)

Nekem még mindig a 2.7-es version van fent és még mindig keveset fogyaszt viszont a 3-as verzió zért jobban zabálja a memóriát...

(#1049) eVan válasza RazoR_45 (#1048) üzenetére


eVan
(kvázi-tag)

Nekem 2GB van és Vista alatt nem érzek különbséget hogy fent van a nod vagy nincs.

Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)

(#1050) RpPRO


RpPRO
(őstag)

Nem lehet kikapcsolni az automatic update-et nod3-ban ugy, h ne pirosan vilagitson az ikonja, meg 'Your system is exposed to risk'? Eleg erdekes. Evek ota manualisan frissitek.
Szerk: lehet editalni, juhuuu. :)

RazoR_45: nekem kb 5 megaval kevesebbet eszik.

[ Szerkesztve ]

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.