Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reedly

    tag

    Most vettem nem rég én is egy wiiu-t. Ps3-ról lovagoltam át, mert sajnos alig találtam rá olyan játékokat, amik lekötöttek volna fél óránál tovább. Pedig a ps1-ps2 időszak az nagyon tartalmas volt, azoknak a játékoknak a folytatása, már nem hozta a hangulatot. Gondolkodtam is, hogy talán nem kéne erőltetni a dolgot, eljárt felettem az idő. Na de, ha egy 50 centis nagy seggű tv-n átjátszottam az éjszakákat, akkor mégis csak az lehet a gond, hogy nem nekem valók ezek a játékok.
    Így jött képbe a nintendo wiiu. Elég szimpatikus kis gép. A ps3-nál szerintem szebb, csendesebb, és gyorsabb is. Pillanatok alatt ki-be kapcsol, indítja a játékot. A menüje vidámabb, szebb. A joy elsőre fura volt, mert akkora, mint maga a konzol, de azzal is gyorsan összebarátkoztam. Tök jó, hogy ha valaki tv-t akar nézni,, akkor én tudok tovább ügyködni a kis kijelzőn. Szóval nagyon bejött a kis konzol.
    Ami a lényeg, hogy a játékok egész más szellemben készültek. Jobban játékok maradtak és nem valami szuper felbontású high tech programok akarnak lenni egy erőgépben. A viszonylag kevesebb játékot lehetne említeni negatívumként. Ez is relatív, mert akinek ez az első nintendoja, mint nekem, az bőven talál majd rá játékokat.
    Gondolkodtam a switch-en is, mert a használt ára kezd közelíteni a wiiu-hoz. Megtudtam volna venni. Valamiért nem fogott meg ez a lecsatolhatom a kis bügyüri joy-okat a mini képernyőről és 2x annyiba kerül rá egy játék dolog. Nem hiszem, hogy jobban bejött volna, mint az U. Persze, ha valaki mindent kijátszott már, annak váltani kell majd valamerre. De az még nekem odébb van. Lehet, hogy az U-val elleszek az utána következő generációig.

Új hozzászólás Aktív témák