Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz Dr. Venkman #2630 üzenetére

    Egy piacon vannak, de 2 külön súllyú szereplőről van szó. A Sony-nak nem kell egyelőre betojnia attól, hogy 1-2 a fanatikusok által kritizált döntését 2x meggondoljon, az MS-nek pedig - ha tényleg versenyképes akar lenni a Sony mellett - meg kellett tennie pár lépést. A Sony-ról azért hallani sok negatívumot mostanság, mert magasan van a mérce.
    - Nem lehet kapni PS5-t! / Persze, mert mindet eladták, amit legyártottak. A leendő vásárlók szemszögéből ez gond, a Sony szempontjából jobb nem is lehetne a jelenlegi gyártói kapacitásokat figyelembe véve. Az MS is önmagához képest jó eladásokkal bír, de vélhetően a 2 cég nem ugyanolyan darabszámokkal nyitott.

    Japánban az Xbox egy média center volt eddig. Most Spencer a "keleti nyitás" jegyében direkt fókuszál oda, keresi a lehetőséget, hogy megerősítse a brand-et a szigetországban. Az eddigi törekvései hoztak némi eredményt, de ez úgy általában nem nagy szó, csak az eddigi eredményeket figyelembe véve. Mondhatni sokat nőtt az Xbox japánban, most van nullán.

    2 külön stratégiával működő 2 különböző fajsúlyú cégről van szó. Az üzleti döntéseiket nem tudnám összevetni.

    És ami az Xbox saját játékait illeti, leginkább 2-3 év múlva lesz kézzelfogható, hogy sikerült-e letenni valamit az asztalra a Forzán és a Gears of War-on túl, amikor jönnek az olyan címek, mint a Perfect Dark, Avowed, Fable stb. Addig csak kisebb alkotások fognak megjelenni ill. meglévő IP-k újabb részei.

    Mindaddig a Sony valszeg le fog dobni évente 1-2 olyan exkluzív címet, aminek még én, Xbox tulaj is örülnék :D

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák