Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz TrueGooner #15472 üzenetére

    Szerintem nem jo otlet most egy PS/BOX handheld konzol.

    Azert gondolom igy, mert:

    - Ha minden igaz, egy even belul jon az uj Switch. Ok, szokas azt mondani, hogy a Nintendo annyira kulon palyan jatszik, hogy nem kell szamitasba venni, es valamilyen szinten ez igy van, de most nagyon nem arra megy a vilaggazdasag, hogy n darab 500 dollaros hordozhato jatekgepet vegyen a nep. Ha meg egyet kell valasztani, akkor uj Switch vs handheld PC vs PS/BOX handheld kozul en az utobbi kettot kapasbol ki is zarnam.

    - Szarasig van a piac AMD-alapu, hordozhato jatek PC-vel. XBOX se tudna itt csodat tenni, ugyan azt a vasat tudnak beletenni, mint a mindenki mas. Egyszeruen azert, mert itt a teljesitmeny a fo korlat, es az AMD perpill ennyi W-bol ennyi kraftot tud adni es kesz.

    - Multiplatform cimek mar csak a multiplatformsaguk okan is, nem futnak annyival olajozottabban konzolon, mint PC-n. Jobb a helyzet, de nem annyival.

    - Ugy nez ki, hogy az AMD-nek nagyon bejott ez a handheld PC formatum, varhato, hogy 2 evente kiad valami uj chipet, ami valoszinuleg eleg nagy elorelepes lesz ahhoz, hogy azonos/hasonlo arban inkabb azt vegye a nep.

    - MS cimek amugy is jonnek PC-re day1, szoval onmagaval es mindenki massal is versenyeznie kene egy mainstream (nem ninti) handheld konzolnak... Ugy, hogy a konzol minden hatranyat vegyiti a PC egyik elonyevel sem.

    - A handheld PC egy dokkoloval ezerszer rugalmasabb rendszer, ezek az uj vasak egy dokkoloval siman kivaltanak egy laptopot, teljesen hasznalhatok egyetlen eszkozkent. Az uton jatekgep, otthon meg netezos. Minek masik.

    Egyszeruen a handheld PC-k hozzak nagyon az ar-ertek aranyt a piacon, a Nintendo meg az egyediseget, Mariot, Zeldat. Nem latom, hogy tudna itt labdaba rugni az az MS meg az a PS, amelyikek eppen mindketten ugy allnak, hogy az egyetlen (asztali, amire konnyebb fejleszteni) platformjukat is alig birjak 1st party cimekkel ellatni.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák