Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Mexwel87 #47200 üzenetére

    Rossz hírem van : nem feltétlenül.
    Ha házon kívül és belül is kipróbáltad és ugyanezt (meg az USB HUB-ot), akkor jönne részemről az a megoldás, hogy próbáld ki egy másik lappal. De egy ilyen öreg lapból, eleve nem könnyű (jól)működőt találni, és ha van is, totálisan nem éri meg általában az árát.

    Nemrég kellett keressek speckó régi géphez alaplapot (Abiit NF7 és társai) és amellett, hogy pokolian nehéz találni működőt, ha van is, olyan ára van mint egy új lapnak, azzal együtt is, hogy 0 perc garancia van rá, hiszen mindenki tudja, hogy bármelyik pillanatban elfinghatja magát.

    Amúgy szerencsés vagy annyiból, hogy a géped elég régi ahhoz, hogy minimális befektetéssel jelentős sebességnövekedésre tegyél szert. Tele vannak a PC bontók és a net 4-6-7th gen-es I3-as I5-ös fél vagy brand konfigokkal (amibe a VGA és az SSD belemegy, de 6th genig a jelenlegi RAMod is, akár pluszba) meglehetősen jó áron, miközben mind technikailag mind sebességben előrelépést jelentenének.
    Lehet, hogy jobban járnál egy ilyen megoldással, minthogy X munkaórát még beleölsz a hibakeresésbe, előbb-utóbb kiadásba vered magad miatta, és lehet nem eszel előrébb (pl veszel egy ugyanilyen alaplapot).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák