Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
xenon2
üzenetére
hát, figyelj, én se bánnám az új játékmódot meg a városrészeket. Rohadjak meg, direkt Nissannal megyek az összes mocskos gyorsulásra mindenki ellen. A McLaren MP4-et holnap talán el is adom a picsába. Szóval az iróniának vége, és kizárólag az autókkal kéne variálni, nem pedig az új játékmódokkal meg egyéb szarokkal. Hidd el, hogy nekem egy Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec például új tartalom lenne.
Nagyon elkeserítő , hogy másfél éve kb ugyanilyen az autó, és nem hangolták újra, csak bő egy éve kb... Az előtt kimaradt a startnál a 2. fokozat. Tavaly nyár után megjavították az autó eltűnős bodykitjeit... Még egy darab versenyt se mentem a géppel, mert amit eddig csináltam, az színészkedés. Azt színészkedtem, hogy versenyzem a nagy T1-2-3-as autókkal. Versenynek nevezni ... nem lenne igaz. Szóval én ilyen újítást vártam, várok, de nem jött be eddig. 
-
vakond5
őstag
válasz
xenon2
üzenetére
"Nem a menüvel,meg az autókkal kéne variálni,hanem jöhetnének az új város részek és verseny módok."
Nagyon igaz!!! Drag is szerintem majd május-június körül lesz bent...

Nem nagyon láttam még profi játékkészítést, de kajak olyan mintha tiszta hülyék ülnének az NFSW-nél... ők nem gondolnak olyanokra mint például te?

Új hozzászólás Aktív témák

- Sony PSP
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Magisk
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagyon elkeserítő , hogy másfél éve kb ugyanilyen az autó, és nem hangolták újra, csak bő egy éve kb... Az előtt kimaradt a startnál a 2. fokozat. Tavaly nyár után megjavították az autó eltűnős bodykitjeit... Még egy darab versenyt se mentem a géppel, mert amit eddig csináltam, az színészkedés. Azt színészkedtem, hogy versenyzem a nagy T1-2-3-as autókkal. Versenynek nevezni ... nem lenne igaz. Szóval én ilyen újítást vártam, várok, de nem jött be eddig.