-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
válasz gordonfreemN #50062 üzenetére
Szia. Az ügyfél megtartása nem opció, hanem kötelező a Voda részéről. Ha már nincs hűség a másik számon, üzletben jelzed a bontási szándékot (vagy 1270en) és felhívják a megtartó csoportot, majd át adjak neked a telefont.
-
petati94
tag
válasz gordonfreemN #50065 üzenetére
Ha nem vettél készüléket, akkor gyakorlatilag felmondhatod a szerződést, ilyen esetben kevés a kötbér. (pár száz forint)
https://petranyidev.hu/
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz gordonfreemN #50069 üzenetére
Szia! És mi lenne ha neked fizetné a rokonok a számlát, te elküldöd neki mailben. Vagy akár be tudja ő is közvetlen a Vodafonenak a honlapon.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz gordonfreemN #50071 üzenetére
Értem... amit te szeretnél, ahhoz az kellett volna, hogy kérj a flottádtól egy igazolást a hozzátartozód részére, így kerülhet az Ő nevére. Azzal hogy külön ügyfélszámon van, és más számlázási cím van beállítva, attól még te leszel az előfizető, aki anyagilag felel az egész történetért. Amúgy pl az appban valóban a teljes össezg látszik, de ha rákattintasz, ahogy írtad is, ott van hogy melyik szám mennyit forgalmazott. Amúgy ha még nem volt forgalom a kártyán valószínüleg tudják törölni a vásárlás helyén.
Vasárnap nem lehet a számhordozás, csak munkanap van időablak. Ha pénteken vetted akkor, szerda este 8, de erről kellet hogy kapjál email.
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
bucihost
senior tag
válasz gordonfreemN #50065 üzenetére
Ez esetben semmi para nincs. 1270 és kérd, hogy szedjék szét 2 különböző ügyfélszámra a két előfizetést és ennyi.dijmentesen megoldják
-
Bozek
nagyúr
válasz gordonfreemN #50075 üzenetére
Honnan tudhattad volna? Mondjuk felhívod a flottakezelőt.
Én is felhívtam a sajátom, amikor ezzel variáltam, mert van egy saját számom és arra kötöttem flottás csomagot.
-
Bozek
nagyúr
válasz gordonfreemN #50078 üzenetére
Te tudod, hogy milyen flottában vagy. Nálam a rendszergazda kezeli a flottát és van meghatalmazás hozzátartozónak. Még akkor is kellett, ha amúgy én vagyok a dolgozó és a saját nevemen lévő számot tettem át családi flottába.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
válasz gordonfreemN #50080 üzenetére
Hívd fel mind a 6 ezer embert, hátha megtalálod.
Viccet félretéve. Biztos van valami szerződés a cégnél, amin rajta van a flottakezelő, szóval egy bonbon kíséretében besétálsz a HR osztályra és megkéred őket, hogy nézzenek utána.
-
bucihost
senior tag
válasz gordonfreemN #50078 üzenetére
Esetedben ez nem indoklás nélküli. A rendszer automatikusan rendelhette össze 1 ügyfélszámra. Meg kell említeni, hogy neked ezt ígérték és pont. Meg fogják oldani... A flotta kapcsolattartó nevét a Voda üzletben is meg tudják mondani. Ha nagyon kötik az ebet a karóhoz akkor is hivatkozhatsz félre tájékoztatásra és tehetsz panaszt, amit 99% van pozitívan bírálnak el.
-
trec12
addikt
válasz gordonfreemN #50071 üzenetére
Pontosan ezért maradtunk mi is a Voda flottában mert itt minden hozzátartozó saját maga felel a számlájáért, pedig árban, tartalomban már van jobb flottás ajánlat is.
Nekem is több előfizú volt a nevemen - macerás dolog volt ez akár honnan nézem, hiába rokon - de már több éve pikk-pakk szétválaszotották a kérésemre. Végig azt mondták nem lehet de kiderült igen is lehet, pár papírt kellett kitölteni.
Azóta jöttek újabb flottás csomagok a Vodnál nagyon rugalmasan tudtunk intézni mindent.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #50091 üzenetére
Nos elhamarkodott öröm volt, előre ittam a medve bőrére.
Ma felhivtak a boltból és mondta a hölgy, hogy közölték vele: nem lehet két ügyfélszám, amit engednek hogy publikus tarifába kimehet a szám ingyen.
1 óra mulva felfogtam mit mondtak (nekem még reggel volt).
Panaszkezelést felhivtam ahol kiderült ez az.Jeleztem hogy az ajánlat nevetséges, alanyi jogot ajánlanak fel mintha ök tennének szivességet.
Ott is azt mondták nem lehet két ügyfélszám és azt hogy eleve egy alá teszik, azt a rendszer automatikusan csinálja.
Nincs sztorno a boltban egyáltalán.
Nincs 30 napos elállás mert az új ügyfelekre vonatkozik és az eredeti szerződésem mar 5éves.
Sajnálják a félretájékoztatást, ez van üdv magyarországon, ahol ha kérdezel még akkor is átvernek a mocskos tetű kapitalisták (vodafon)Kértem a panaszt, hivás közben is a rám váró kollégáknak adtam a tippet, hogy vodát ne köss (épp két kollégám is szeretne előfizut és kérdezték a véleményem) és a panaszban megoldásként a külön ügyfélszámot vagy a sztornót kértem. Persze ezen majd nevetnek... nem baj én meg nevetek amikor a kollégáimnak megmutatom az itt találhato gopro flottát, meg majd decemberben amikor a régi előfizu lejár...
Van bárkinek ötlete, hogy mi az akadálya a két ügyfélszámnak?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
MODERÁTOR
válasz gordonfreemN #50136 üzenetére
Az nem elég akadály, hogy a voda nem akar két ugyfelszamot?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
addikt
válasz gordonfreemN #50136 üzenetére
Szerintem az akadály az lehet,hogy mivel a te neveden van mind a kettő előfizetés a felelősség a tied kell,hogy legyen.
Nem fizetés esetén csak az azonos ügyfélszám alatt levő előfizetés korlátozható.
Ha külön lenne és a rokon nem fizet,csak azt lehetne korlátozni,pedig te vagy az előfizető.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #50144 üzenetére
Na azért csak lett itt megoldás, ugye ugye...
Persze ehhez hátulról a vodakezelőnek kellett jelezni hogy vegyék már eszre magukat ezek a senkiháziak...
A lényeg hogy egyedi engedéllyel beleptették saját nevére a flottába, ugyanis ök hibáztak, elnézést kértek.
Köszi voda ezt a pár hét idegbajt¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz gordonfreemN #50551 üzenetére
Ennek örülünk. A stíluson pedig ha egy kicsit javitasz akkor még jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest