Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Én is telefonon próbáltam, kb 20x. Egyszer sem sikerült senkivel beszélnem. Most huzamosabb ideje ment kihangosítva a telefon, és csodák-csodájára felvették. (hihetetlen de én is a legegyszerűbb megoldások híve vagyok, de akkor is etikátlannak és gusztustalannak tartom az ilyen akciókat és félrevezető sms-eket. Az elejét olvastam, most utánanéztem néhány panaszos oldalon, így kezdődik: "Hűséged jutalmául szept. 15ig díjmentesen böngészheted az internetet és e-mailezhetsz..."
    Mivel vezetés közben olvastam, és igencsak elvonja a figyelmet, már nem is törődtem tovább ezzel, hanem töröltem. Azért mert nem szoktam mobilnetezni. Az SMS egy átverős, inkorrekt sms, erről híresek ebben az országban a szolgáltatók és más egyéb szervek.
    Végre az előbb felvették a telefont, és szegény ügyintéző hölgy hangján hallottam hogy nem én vagyok az egyetlen aki panaszt tett ez ellen. Törölte az opciókat (nem mindet tudta, van amit nekem kell lemondani). Megköszöntem, és kérdezte akarok-e más csomagba váltani, közöltem hogy számhordozás lesz, már egyébként is gondoltam erre, és csomag helyett szolgáltatót váltok. Érdekes módon azonnal kaptam én is egy ajánlatot: egy általam megjelölt 70-es számmal ingyen beszélhetek 1 évig. Talán mégis tudják hogy nem volt teljesen jó amit csináltak? Az ajánlat jó, de nem élek vele, főleg hogy nincs 70-es ismerősöm akivel annyit beszélnék hogy megérje maradnom.
    Mindenesetre köszönöm az észrevételeket, bár érdekesnek tartottam a reakciókat, nem tudtam hogy ez voda fanclub :D
    Csak hogy látható legyen, hogy nem csak én gondolkodom így (később találtam mint ide írtam), csak mások bőszebben fogalmazzák meg a véleményüket:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák