- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A leállás után valami csoda folytán működik a webes felület, nem dob ki és a ráadás hogy végre össze tudták kapcsolni a vezetékes és a mobilnetes fiókot egy felületre úgy hogy mindkettővel belépve látom a vezetékes (korábbi upc) és mobilnet stick-es fiókot, media cardot és a hibás kártyák is eltűntek amelyek nem működtek de nem kérték vissza (business net nem működő tartalék kártyáit nem jeleníti meg már)
Azt kell mondjam hogy fejlődés történt, mindezt úgy hogy a totál katyvasz ami volt megszűnt és rendezve lett. Igaz kapcsolat tartónak valami random számot adtak meg, azaz lehet a mobilnetes stick száma lehet (+3631) azt majd javíttatom velük, de tényleg nagy eredmény hogy rendezték a káoszt.
Szóval ennyi év után pozitív dolgokról is beszámolhatok nem csak a hibákról. -
-
törölt tag
válasz HUNgabus #71186 üzenetére
Ha már így alakult, ezeket válaszd ki kézzel legközelebb:
Ausztia, Horvátország, Szlovénia: A1
Olaszország: TIM vagy VodafoneAz, hogy ledobják a Yetteles simeket a kinti hálózatok és 40-50 percig nem találnak hálózatot, kvázi normális működés náluk.
Amikor én is Yetteles voltam, a routerek egyáltalán nem működtek kint, hívás kb mint nálad most. Annyit hallottam, hogy valamilyen bérelt vonalon jön a befelé irányuló forgalom amiből keveset vett meg a Yettel és ezért ilyen gagyi az egész roaming téma náluk.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz #08176384 #71207 üzenetére
Júniusban két EU-s országban töltöttem el 5-3 napot, volt rendes sávszélesség. Az igaz, hogy az egyik telefonom marha nehezen állt rá automatikusan a horvát hálózatra, amikor viszont az 5G-t levettem, rögtön felmászott. Ausztriába már kikapcsolt 5G-vel mentem, ott nem volt gond az automatikus roaminggal. Ha nincs sávszélesség, akkor gondolom a netnek is lassúnak kellene lennie, de azt láttam, hogy a helyi sim-ek hasonló sebességeket tudtak. HT HR esetén legalábbis így volt, Ausztriában nem vettem helyi SIM-et, elég volt a 30 GB három napra.
-
K Norbi
addikt
13 án van számla zárásom
De még sehol a fizetendő összegMásnak se érkezett?
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Fenyi Leopol #71211 üzenetére
Az durva
Ügyintéző mit mondott? -
kovacs85
csendes tag
Sziasztok.
Szerződést szeretnék hosszabbítani készülékkel,de mindig ez a hiba fogad:
Error ID: ERR-XT-NA-20220726094914573-1119078010
Az ügyfélszolgálat érdemi választ nem tudott adni.
Tud valaki esetleg ötletet adni hogy mit próbáljak meg?
Előre is köszönöm szépen. -
MadMancs
veterán
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Készülék függetlenítèst lehet kérvényezni online, vagy telefonon (ügyfélszolgálat) keresztül?
Egy iPhone 11 Pro szolgáltatói zárját szeretném elvégeztetni, lejárt róla a hűségidő, meg minden egyéb dolog.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
MadMancs
veterán
válasz RoyalAirForc #71220 üzenetére
A hülyék hülyék maradnak. Akkor is ha egy eltüntethetetlen rendszer pop-up ként jelenne meg telefonjukon. Erről speciel nem a Voda kommunikáció tehet.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
RoyalAirForc
aktív tag
A voda honlapja még mindig problémás...
A díjmentesen elérhető streaming szolgáltatások oldal linkje a leállást hirdető oldalra visz... Legalábbis nálam. -
Bogyi007
veterán
válasz K Norbi #71210 üzenetére
Ma kaptam meg az SMS-t a fizetendő összegről.
Többiek felé egy kérdés:
A nagy "javítás" után az Appból a Jó dolgokat végre le lehet már hívni?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Mobilon keresztül (pl.: okoslottó) vásárlás mikor lesz aktív?
Kaptam egy hibaüzenetet sms-ben lottó feladásakor, hogy "beszéljem meg a szolgáltatóval...""Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
MadMancs
veterán
válasz sebijani1982 #71234 üzenetére
Múlt hét vasárnap adtam fel egy lottót. Akkor már működött.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Jahm, akkor még.
Megnéztem most, nem jön meg vodától a megerősítő sms, ezért 1756 elutasítja a vásárlást megerősítés hiányában.
-
sebijani1982
senior tag
válasz MadMancs #71237 üzenetére
Köszi!
Akkor a hiba nem az én készülékemben van...Mondjuk röhögnék, ha most jönne /jött volna be a skandi...
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Landsmann
addikt
Végre be lett üzemelve a Debrecen melletti Látóképi csárdával szemben lévő bázisállomás. Most már van normális térerő. Jöhetne a másik két szolgáltató is. Telekomnál legalább van vowifi, még az udvaron is átvált a telefon néha.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
rover45
őstag
válasz rover45 #71066 üzenetére
Sziasztok!
Ott tartok, hogy 07.27. volt a nap amikor a Telenor elengedett és elvileg a Voda átvesz.
Na ez most ott tart, hogy tegnap este 19 óra óta ha hívom a számomat, akkor bemondja a gép, hogy:
"Ez a szám jelenleg nincs hozzá rendelve egyetlen előfizetőhöz sem."
Reggel hívtam a Voda ügyfélszolgálatot, annyit ígértek, hogy még ma délelőtt visszahívnak a probléma megoldásával ... -
California1
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Hallottam,hogy van Vodanál is esim.
Érdemes e kérni ? Jobb e valamiért mint a hagyományos
sim. Előny esetleg hátrány ? Ha irnátok megköszönném .
(iPhone telóink vannak).
Köszi . -
zzola
titán
Most először csináltam feltöltős számra online adategyeztetést. Nekem a logika azt diktálná, hogy az adott számra, amire az adategyeztetést végre kell hajtani, érkezik majd meg az egyszer használatos jelszó. Erre mi történik? Egy másik számomra érkezik meg...
-
Landsmann
addikt
válasz RoyalAirForc #71244 üzenetére
Mert sajnos sokszor így lehetett érteni a másikat. Megszakadni éppen nem szakadt meg a vonal. Most ide tettek légvonalban kb. 1300 méterre, tökéletes optikai rálátással. Mégis ennyi a net.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
dchard
veterán
válasz 4Grider #71248 üzenetére
Már hogyne lehetne. Ezek nem Mikrotik meg Ubiquity linkek, simán át tudnak nyomni az olcsóbb (6-8 ezer eurós) linkek bőven gigabit feletti sávszélességet is nulla loss mellett. Mikrónál az szokott a gond lenni, ha egy építkezésen belepítenek egy torony darut a linkbe, ami vagy benne van folyamatosan, vagy néha bele fordul. Nem kell ecsetelnem, hogy ez milyen sűrűn fordul elő... Sokkal valószínűbb, hogy rádión torlódik az állomás... A három négy pálcika sem jelent semmi biztosat, RSRP-t és SINR-t kéne látni ahhoz hogy el tudjuk dönteni milyen a rádiós kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
ledgeri
nagyúr
Csak jegyzet annak aki hasonló cipőben ját:
Volt vezetékes regem, Volt mobilos regem myvodafonon belül. Vezetékesbe be tudtam lépni, mobilosba nem. Összevonás megtörtént. A vezetékes vonták bele a mobilosba elméletileg, gyakorlatilag meg mikor belépnék, akkor azt írja, hogy két fiókom van, és egyeztessek hogy melyiket akarom használni. Ha jelszó helyreállítást kérek akkor meg nem tufja küldeni.Na bementem egy vodába, elmondtam a fentit, az volt a válasz, hogy sokan jelezték ezt vissza, a hibáról tudnak, és dolgoznak rajta. Opcionális lehetőség (most realizáltam, hogy ez olyan mint a bacon szalonna) hogy az egyiknek átírják az emailcímét, hogy akkor két accounttal be lehessen lépni...
Én egyelőre hagyom magam limbóban... Adok nekik még 2 hetet a hónap közepi egyhetes átálás megoldására...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest