- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz #08205312 #47401 üzenetére
Volt itt olyan aki kérhette, simán felhívta az ügyfélszolgálatot és megbeszélték hogy neki jobb lenne a nagyobb perckeret több adattal és átrakták abba, annak úgyis magasabb a havidíja.
Nincs hűséged, így akár egy hónap múlva újra hívhatod az ügyfélszolgálatot, hogy találtál számodra jobb tarifát akárhol, bontanád a szerződést.
Gondolom ez után a folyamat újra az, hogy kapcsolják az ügyfélmegtartót akivel, -ha meg akarnak tartani- megegyezel valamiben újra.De nem írsz alá hűséget így egy hónap múlva azt is felmondhatnád, ha talánál jobbat. -
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #47145 üzenetére
Úgy látszik, hogy a 3700 Ft-os korlátlan csomagnál is van olcsóbb [link]
-
HXY
addikt
A postán kiküldött új SIM kártyákon már nincs felhasználhatósági dátum.
Akkor ezeket a kézhezvételtől számítva hány napig lehet aktiválni? -
csab2
veterán
Ha jól láttam, a webshopban van most készleten iPhone X. Igazán örülnék, ha a szegedi üzlet is kapna már végre!
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #08205312 #47405 üzenetére
Persze de lefedettség terén nem jó a helyzet a telenornál, sok helyen csak az Edge volt a gyárban, vodánál meg 4G, nekem ez is szempont volt.
(#47406) the.odzsy :
"nem csak jól keresnék"
Nem rossz de nem is olyan jó...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
the.odzsy
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #47410 üzenetére
(#47410) Snip3r_HUN Mert ott dolgozol? Ha igen mesélj, akár privátban is.
Igen az állam nem igazán jó tárgyaló partner, pedig hatalmas az apparátus. Az enyém sem fér bele az 1000 pár száz forintba.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
gabor9991
őstag
válasz #08205312 #47416 üzenetére
Igen ...., de akik a 21. hűségben töltött hónap után már veszik is az új telefont (lehet még drágábban is mint függetlenül) újabb hűséget vállalva, azokat nem kell megtartani...maradnak maguktól is
Bár kollégámat úgy is "lehűségezte" telefonon keresztül a jóember, hogy még telefont se vett.... azt kamuzta neki, hogy megszűnt az a tarifa amiben van, muszáj váltania valamire.Rábeszélt valami 6500 forintos csomagot amiben van 1GB adat ...gondolom arra osztogatnak bónuszt nem erre
-
adam1400
tag
a karácsonyi ingyenbeszéd csak belföldre érvényes?
-
törölt tag
-
Bozek
nagyúr
-
csab2
veterán
Abban mi a ráció, hogy a Voda márkaüzleteket nem lehet felhívni a viszonteladókat meg igen?
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Bozek
nagyúr
Akkor a Telenor és a Telekom topikban miért nem vagy ennyire aktív? Érdekes, hogy abban a kettőben összesen 14 hozzászólásod van, míg itt 433-nál tartasz. Ott nem szidod a szolgáltatókat, pedig lenne miért, azokra is illik a "sumákolós" jelző.
Innentől fogva ez a kifogás eléggé hiteltelen.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz K1nG HuNp #47415 üzenetére
Én itt a semmi határán
Kis falu 1000fő alatti, önkormányzat csomag(olyan 150 szám), Telekom 2200Ft korlátlan beszéd és sms, 1GB nett2017 elejétől, és ha jól tudom két évente tárgyalják újra, remélem a következő fokozat az ár marad és korlátlan nett
Ugye nincs akkor súlya ekkora flottának így szerintem elég jó
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
galaxys80
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz lugosi #47434 üzenetére
1. Azt írta, hogy rühelli a sumákolós cégeket. Erre írtam, hogy akkor írja le a véleményét a többi sumákolósról is, vannak még. Vagy rühelli az összeset, vagy csak kifogásokat keres.
2. Ha valaki nem elégedett egy céggel, akkor miért az előfizetője? Ez valami önsanyargatás? Ott van a másik kettő - amikről nem írta, hogy sumákolós, tehát ezek szerint nem az -, bármelyikre válthat és akkor jobb lesz neki, nem kell egy olyan céggel kapcsolatban lennie, amit rühell.
3. Egyik se tökéletes, a Vodafone se az. De az már idegesítő, hogy vannak itt emberek, akik csak folyamatosan szidni tudják, jót tőlük még nem hallottam. Mindezek ellenére, hogy semmi sem tetszik nekik, Vodafone-osok.[ Szerkesztve ]
-
greenmeister
tag
Sziasztok. Tegnap voltam bent a vodafonenal. Egy honapja kb vettem egy feltoltos simet de kb nem is hasznaltam soha. Most viszont alkalmam lett belepni egy flottaba. Ezzel a flotta igazolassal mentem be. Ezenkivul szerettem volna reszletre egy telefont is venni, mert hat miert is ne kossem ossze a ket dolgot. Valamifele biralat soran volna a kedves holgy egy "kis" eloleget. Konkretan lpzni kellett volna a telefont ott a helyszinen. Nevetsegesnek ereztem az egeszet. Mi alapjan utasithattak el. Ket otletem volt. Eddig sose voltam vodas es itt nincs "multam", ezert a bizalmatlansag. Masik, hogy soha nem volt tartozasom szamla befizetes miatt. Olyan eset volt hogy a fizetesi hatarido napjan utaltam, ez gondolom csak kesobb ert be, de emiatt gondolom nem hoznak ilyen szigoru szankciot. Otlet?
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
lugosi
MODERÁTOR
“Ha valaki nem elégedett egy céggel, akkor miért az előfizetője? Ez valami önsanyargatás?”
Nem kezdem el összeírni a lehetőségeket, itt van egy. Pl aláírt egy hűséget és nem tud elmenni? Nem ő dönti el hogy hol van (családi / céges előfizetés)? Nem kell ebbe belemenni, egyszerűen csak tudomásul kell venni hogy nem mindenki elégedett a céggel.
-
bul07
nagyúr
-
the.odzsy
aktív tag
válasz greenmeister #47438 üzenetére
Vodás vagyok régóta, már a kezdetekben volt ilyen "előleg befizetős" dolog, amit később jóváírtak a számlából. Hogy mi alapján nem tudom, sőt az ügyintéző sem tudta megmondani.
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
Bozek
nagyúr
válasz lugosi #47439 üzenetére
"Pl aláírt egy hűséget és nem tud elmenni? Nem ő dönti el hogy hol van (családi / céges előfizetés)?"
Kb. 5 napja írta, hogy nincs hűsége: [link]. Korábban meg arról írt, hogy kivette a számot a flottából, szóval az se lehet probléma.
(#47442) Lauda: Végülis tényleg nincs hozzá közöm. De neked sincs ahhoz, hogy én hová és mit írok. Szólásszabadság van. Mondjuk amit te művelsz, az már közel van a flame határához, de az is lehet, hogy már túllépte.
-
bul07
nagyúr
válasz galaxys80 #47447 üzenetére
Nekem még 4-5 hónapom van utána én lépek, vodától is meg innen is
Bár ha megdobnak egy korlátlan nettel hűség nélkül akkor maradok
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zolya1973
aktív tag
Ha szerződést hosszabbítok a Vodánál készülék vásárlással,akkor egy vagy két év a hűség???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest